AXOR Massaud badeværelse.

Download Flash Player her (linked)

Badeværelset, der er inspireret af naturen

Komfort på badet og naturlige materialer skaber rum til afslapning

I denne rastløse tid bliver steder til ro og tilbagetrækning stadig vigtigere. Mennesket mærker en stærkere længsel efter et liv i kontakt med naturen og i naturlige omgivelser - også i sit eget hjem. Når du indarbejder et par fundamentale koncepter i din badplanlægning, kan du designet et badeværelse, der til fulde lever op til dine behov og appellerer til sanserne med det emotionelle element vand. 

Et stort rum er ikke nødvendigt for at skabe naturlige omgivelser 

I planlægningen af et badeværelse, som er i harmoni med naturen, er rummets størrelse irrelevant. Vælg naturlige materialer som sten eller træ, og sæt enkelte særpræg med nøje udvalgte lyskilder. Træpersienner og tekstiler giver en naturbunden stemning. I dette grundrids er WC og bidét adskilt fra resten af badeværelset. Hvor det kan lade sig gøre, kan man skabe en sømløs overgang mellem bade- og soveværelset ved hjælp af skydedøre.

Badeværelset der tager naturen med ind i hjemmet

Armaturernes og badprodukternes design er i tråd med de grundlæggende koncepter om nærhed til naturen. Armaturets strømstråle minder om et vandfald og håndklædeholderen om et træ med grene. I planlægningskonceptet, vi præsenterer her, er der brugt produkter fra badkollektionen AXOR Massaud, med et rummeligt og dejligt indbydende bad- og beboelsesmiljø som resultat. Det fritstående badekar fremkalder en følelse af at flyde i en sø. Som ved en badebro giver platformen af træ plads til at slappe af og tale sammen. Nøje udvalgt tilbehør understreger naturligheden perfekt. Alt i alt er der skabt unikke omgivelser, der lader dig flygte fra en hektisk hverdags stress og jag til rolige stunder i en behagelig oase.

Find forhandler

Find en forhandler i nærheden.

Forslag til planlægningen af et badeværelse i harmoni med naturen

Billeder

Flere idéer til badeværelsesplanlægning med AXOR Massaud

Hansgrohe bruger forskellige typer cookies. Du kan tillade brugen af alle cookies, definere dine personlige indstillinger eller orientere dig under oplysninger om databeskyttelse.

   

Jeg tillater alle infokapsler
<% } //bolIsPublishMode %>