Det åbne køkken

Moderne armaturer sætter designmæssige standarder i det åbne køkken

Køkkenet forvandles fra ren arbejdsplads til et sted for fællesskab og gæstfrihed. Målet er ikke en genoplivning af det traditionelle køkken-alrum, hvor ønsket var at fjerne hverdagen omkring komfuret fra den beskyttede stue. Madlavning og nydelse smelter i den aktuelle arkitektur i højere grad sammen til en harmonisk enhed med resten af boligen. Køkkenet, som så længe kun har haft en funktionel betydning, bliver nu til det nye centrum inden for hjemmets fire vægge. Tendensen med den flydende arkitektur og det åbne køkken afspejler også de højere kvalitetskrav til boligens komfort og design.

"For mange er madlavning en lidenskab, de ønsker at dele med andre. Nu findes der altså en løsning, der forbinder gæstfrihed og stue med arbejdsområdet køkken." Christian Wadsack, Dipl.-Ing. indretningsarkitekt BDIA

Køkken og stue smelter sammen til én enhed

Bygherrer vælger stadig oftere et grundrids, hvor køkkenet udgør boligens kerne. De adskillende elementer falder bort, og objekterne placeres på en hensigtsmæssig måde i forhold til hinanden. Kogeøen eller en åben disk med tilstødende arbejdsflade står således eksempelvis helt øverst på ønskesedlen for tiden. De synlige fronter kan herved afstemmes til stuen på perfekt vis. Hyggelige siddemuligheder supplerer i høj grad bordpladsen. Her er der også plads til gæster! I dette indbydende miljø for madlavning og hygge bliver det fremtrædende køkkenarmatur til et særligt blikfang. På samme tid fungerer det som en køkkenmedhjælper, der betjenes af de forskellige hobbykokke under den fælles madlavning, som netop også er blevet moderne. hansgrohe og AXOR tilbyder et udvalg af både æstetiske og funktionelle køkkenarmaturer inden for denne indretningstendens.

Intelligente funktioner, der opfylder individuelle ønsker

Køkkenarmaturerne fra hansgrohe og AXOR overbeviser med deres gennemtænkte funktionalitet, komfortable ergonomi og prisvindende design. Et stort svingområde og en imponerende udløbshøjde skaber din personlige ComfortZone. Semi-Pro-varianterne med fjeder i rustfrit stål og udtræksbruser med to stråletyper sørger for endnu mere fleksibilitet. Hvis der ikke er så meget plads ved køkkenvasken, kan et indbygget køkkenarmatur i væggen være at foretrække – på den måde skabes mere plads.

Nyeste innovation fra Hansgrohe: Select-teknologien. Brug Select-knappen til at vælge stråletype eller åbne/lukke for vandet på køkkenarmaturet. Det er særligt praktisk og komfortabelt i forbindelse med en udtræksbruser, eller hvis køkkenet er indrettet med en kogeø.

Mere information om vores køkkenarmaturer

Du har i forbindelse med denne tendens lagt mærke til produkter fra hansgrohe og AXOR? Se siderne her for yderligere indretningsidéer

Hansgrohe bruger forskellige typer cookies. Du kan tillade brugen af alle cookies, definere dine personlige indstillinger eller orientere dig under oplysninger om databeskyttelse.

   

Jeg tillater alle infokapsler
<% } //bolIsPublishMode %>