Download Flash Player her (linked)

Badeværelsesplanlægning ved nybyggeri

Gør ønsker og krav til virkelighed

Ved nybyggeri er din beslutningsfrihed forholdsvis stor – lige fra teknikken til grundridset. Den første overvejelse skal gå på: Hvem er badeværelsesbrugerne, er det en single eller en familie, og hvad skal badeværelset byde på – en puristisk løsning eller et wellness-bad? Er du på jagt efter et refugium eller et åbent badeværelse, som er forbundet med soveområdet? Og ikke mindst: Tænk over, hvordan behovene kommer til at se ud i fremtiden. Din investering på badet skulle jo gerne være langsigtet.

Herefter lægger du et budget: Det arbejde, der er forbundet med et badeværelse, kan sammenlignes med et køkken: Alt er muligt lige fra et firecifret beløb for en moderne og funktionel løsning til det mangedobbelte for den individuelle wellness-oase. Hvis ønsket er en særlig eksklusivitet, findes der nærmest ingen øvre grænse.

Læg dig ret tidligt fast på en stilretning: På den måde bliver jagten på de rigtige produkter og kombinationer en del lettere. hansgrohe og designermærket AXOR skelner mellem stilretningerne Avantgarde, Modern og Classic. Derudover tilbyder AXOR en række løsningskoncepter og inspiration inden for en lang række individuelle livsstile på badet: fra det puristiske, det minimalistiske over det naturlige til det organiske. Tag dig god tid, og lad dig inspirere!

Den første beslutning: Hvordan skal badet se ud?

Billeder

Generel stilretning, bruser i gulvniveau, adskillelse af funktions- og velværeområder, bad og beboelse smelter sammen – disse indtryk hjælper ved beslutningstagningen

Udnyt de mange tekniske innovationer

Få mere at vide om de tekniske innovationer, og planlæg dermed dit nybyggeri ud fra et solidt fundament. En dybdegående samtale med en sanitetsfagmand i nærheden af dig kan hjælpe dig videre. Med denne baggrundsviden har du mulighed for at informere arkitekter eller indretningsarkitekter med udgangspunkt i dine ønsker.

Fremtidssikker med Hansgrohe: Hvis valget falder på en indbygget løsning, har du fortsat fleksibiliteten sikret hos Hansgrohe: Du har således i dag mulighed for at beslutte dig for den prisbevidste løsning – eksempelvis til nybyggeri – og på et senere tidspunkt udskifte denne med et produkt, hvor kvaliteten er i fokus, uden at det kræver det store arbejde. Hansgrohes revolutionerende indbygningsdel iBox universal passer til alle armaturer og termostatløsninger til indbygning fra AXOR og hansgrohe.

Moderne lige nu: et bad med fremtidsperspektiv

Vidste du, at brusere i niveau med gulvet kan installeres nærmest over alt? Et sådant flergenerationsbad er et plus for familier med børn, fordi ingen kommer til at snuble. I single-hjemmet er det dog også en god løsning – for hvem ved, om man har lige så let ved at bevæge sig rundt, når man bliver ældre? På samme tid betyder den fremtidsorienterede planlægning ikke blot komfort i dag, men også en investering i ejendommens fremtidige værdi.

Hansgrohe bruger forskellige typer cookies. Du kan tillade brugen af alle cookies, definere dine personlige indstillinger eller orientere dig under oplysninger om databeskyttelse.

   

Jeg tillater alle infokapsler
<% } //bolIsPublishMode %>