Disse gode råd til badet hjælper dig videre

For velvære af den store slags: Sådan planlægger du dit personlige bad

Glæder du dig til dit helt nybyggede drømmebad? Eller skal du til at renovere, så dine ønsker kan blive til virkelighed? Det kræver god rådgivning at komme i gang. hansgrohe hjælper dig. F.eks. med en tjekliste til realisering af det individuelle velværebad: Hvad skal du tænke på i den indledende fase, hvilke tekniske muligheder er der osv.? På den måde kan dit bad imødekomme netop dine behov.

Tips og gode råd til det nye badeværelse, hvor dine ønsker er tænkt ind

Valgmulighederne er uendelige, når du skal bygge nyt eller kompletrenovere dit hjem. Her vil du kunne realisere dine baddrømme lige fra grundrids til teknik. Og du kan sætte innovativ teknik på ønskesedlen. For et fremtidssikret bad.

Klarlæg dine behov, find frem til dine prioriteter

Den første overvejelse skal gå på: Hvem bruger badeværelset – single, bofællesskab eller familie? Hvad skal det være – en puristisk løsning eller en wellness-oase? Er du på jagt efter et refugium, hvor du kan trække dig tilbage, eller et badeværelse, som er forbundet med soveværelset? Tænk over, hvordan behovene kommer til at se ud i fremtiden: Badet til alle giver dig ro i maven, da investeringen er langsigtet. Og det kommer dig endog til gavn, hvis du en dag skulle få brug for hjælp i det daglige. Herefter lægger du et budget. Og: Du skal tidligt i processen fastlægge en stilretning. Det vil efterfølgende lette jagten på de rette produkter og kombinationer. Vores tjekliste hjælper dig med at huske det hele. Sæt kryds i takt med at du runder de enkelte emner.

Design dit badeværelse med hjælp fra en arkitekt eller planlægger.
Planlægning af nyt bad er lig med: udsigten til individuel velvære, øget komfort og smukt design. Hvad skal der tænkes på, inden du går i gang? Vores tjekliste hjælper dig videre.

Fra innovative teknologier til stilverdener: Disse idéer får dig på rette spor

Ved at undersøge de aktuelle idéer til det nye badeværelse kan du planlægge badet efter tekniske innovationer og tendenser. Drømmer du om et brusebad i gulvniveau og en brusefornøjelse XXL? Der er sket meget på badsiden: Rådfør dig med en VVS-installatør i nærheden af dig i forhold til de nyeste tendenser og muligheder. Med denne baggrundsviden har du mulighed for at tale med arkitekter eller indretningsarkitekter med udgangspunkt i dine ønsker.

Planlæg et bad med fremtidsperspektiv

Det nye badeværelse skal være fremtidssikret: En indbygget løsning fra hansgrohe giver dig fleksibilitet. Du vælger eksempelvis i dag den prisbevidste løsning, og på et senere tidspunkt udskifter du denne med et produkt, hvor kvaliteten er i fokus. Det kræver ikke det store. Her er basis indbygningsdelen fra hansgrohe, nemlig iBox universal, som passer til alle mærkets indbyggede standardarmaturer.

Du går efter den fremtidssikre planlægning? Et flergenerationsbad uden snublefare giver komfort til alle. På samme tid investerer du i din ejendoms værdi. Du bør også overveje den innovative Select-teknologi med vandstyring med et tryk på knappen. Den fremragende betjeningskomfort imødekommer behovene hos badbrugere i alle aldre. Og ikke mindst: Ressourcebesparende teknologier såsom AirPower og EcoSmart gør dit badeværelse bæredygtigt.

Hvordan skal det nye badeværelse se ud?

Gode idéer til badet omfatter naturligvis også valget af din personlige stil. hansgrohe skelner mellem stilretningerne Modern, Avantgarde og Classic. Med sortimenter, der omhyggeligt er afstemt hinanden, får du en garanti for, at alt matcher.