Badgrundris planlægges.

Download Flash Player her (linked)

Badplanlægning - trin for trin

Moderniseret bad eller nybyggeri – vi hjælper dig med at nå målet

Skal du modernisere i detaljer, eller er du til et helt nyt badeværelse? Du finder praktiske tips på de følgende sider. Under alle omstændigheder er VVS-installatøren den rigtige kontaktperson i forbindelse med dine ønsker. Tip: Tjeklisten til badplanlægningen udgør en god forberedelse til samtalen med din installatør eller fagmand.

Vores mærker giver en første orientering: hansgrohe tilbyder innovative løsninger af høj kvalitet til badindretning og modernisering. AXOR står for omfattende badkollektioner, der er udviklet i samarbejde med nogle af de mest succesfulde designere i verden og giver inspiration til den stilsikre og individuelle badindretning.

Hansgrohes indbygningsteknik monteres.
Mere brusekomfort i det eksisterende bad, bedre funktionalitet ved håndvask og kar, attraktivt design: De nyttige tips fra Hansgrohe giver dig værdifuld hjælp til den ukomplicerede badmodernisering.
Badplanlægning med en indretningsarkitekt.
Dit tema er nybyggeri: Det gælder både det nyplanlagte hus og den ejendom, du frit kan bestemme badet i. Men også en modernisering, hvor alt bliver taget under lup, kræver god forberedelse.

Hansgrohe bruger forskellige typer cookies. Du kan tillade brugen af alle cookies, definere dine personlige indstillinger eller orientere dig under oplysninger om databeskyttelse.

   

Jeg tillater alle infokapsler
<% } //bolIsPublishMode %>