Bruser i gulvplan med afløb i væggen.

Download Flash Player her (linked)

Bruser i gulvplan: den store frihed

Gulvet som gennemgående flade får badeværelset til at se ryddeligt ud og øger komforten

Sig goddag til et ryddeligt badeværelse og farvel til irriterende kanter og snublefarer. Bruseren i gulvplan, som slutter sømløst tæt til de andre flader i badeværelset, er højeste mode inden for badplanlægning. Stadig flere badeværelsesejere vælger fordelene ved et visuelt større badeværelse og bevægelsesfrihed. Den trinløse adgang til bruserfornøjelsen kan opfattes som synonym for moderne badarkitektur. Også inden for renovering er denne tendens blevet en succeshistorie. Bruserspecialisten HÜPPE vurderer, at 30 procent af virksomhedens bruseradskillelser udføres i gulvplan i dag.

Gulvplan i nybyggeri og i forbindelse med moderniseringer

Takket være den nyeste badeværelsesteknologi er bruseren i gulvplan en imponerende installation i alle slags badeværelser. Ikke blot hvad angår nybyggeri men også for badrenovering; og denne løsning er endda perfekt til istandsættelse af mange ældre bygninger. I den forbindelse bidrager en række innovative, pladsbesparende afløbssystemer og ekstra flade brusekar til en trinløs overgang til gulvet efter indbygningen. Fra vasken og wc'et er vejen fri til bruseren på disse badeværelser. På den måde synes også små rum større. Ingen trin til opdeling af badet og dermed maksimal komfort på tværs af generationerne. Din lokale badspecialist eller forhandler kan fortælle dig alt, du har brug for at vide om denne løsning.

 

Find forhandler

Find en forhandler i nærheden.

Nyd et bad uden forhindringer - og endda med enkel vedligeholdelse

Det sømløse look kan udføres i keramik eller sten. Badeværelset kan have gennemgående fliser, men der kan også være emaljerede bruseflader i afstemte farver. Denne tendens med en badarkitektur uden forstyrrende elementer for øjet passer sammen med en innovation, som bogstaveligt talt går til kanten: Afløbet forsvinder på de nyeste bade ind i væggen og forstyrrer således ikke længere ved indstigning under bruseren – vandet flyder i en afdækket rende på siden eller i en enkel vægåbning. Dette puristiske design, som får maksimal klarhed og gennemsigtighed ind på badeværelset, suppleres på perfekt vis af Raindance Rainmaker, som er installeret i loftet, så den flugter med loftet. På samme måde skaber AXOR ShowerCollection med sine hoved- og sidebrusere vandnydelse i luksusklassen med et klart designsprog. 

Som såkaldte “walk in”-løsninger virker brusere i gulvplan særligt designbevidste. Denne variant har ingen døre og integrerer bruseområdet fuldstændigt i badet. Og det er ikke alt: Når bruser og gulv går ud i ét på badet, er det let at rengøre. Det er ikke så mærkeligt, at denne tendens ikke blot er praktisk og sikker, men også yderst attraktiv. Designermærket AXOR viser flere badeværelseseksempler på planlægningssiderne. Der finder du også brochurer om badplanlægning til download.

Mere information om armaturerne og bruserne

Har nogen af hansgrohes og AXORs produkter fanget din opmærksomhed i forbindelse med denne trend? Du kan finde flere forslag og mere inspiration på disse sider.

Hansgrohe bruger forskellige typer cookies. Du kan tillade brugen af alle cookies, definere dine personlige indstillinger eller orientere dig under oplysninger om databeskyttelse.

   

Jeg tillater alle infokapsler
<% } //bolIsPublishMode %>