Bruseareal i niveau med gulvet i badet fra Hüppe

I niveau med gulvet overbeviser: delvis indrammet bruseskillevæg og bruseareal i niveau med gulvet fra HÜPPE GmbH

Bad til flere generationer - design til alle aldre

Morgendagens bad, der allerede hjælper dig i dag

Livet forandrer sig: Familien vokser og efterspørger en "børnevenlig" bolig. Eller en sportsskade forvandler boligen til et sted med uanede forhindringer. Om ikke andet bliver man med alderen opmærksom på, at boligen skal imødekomme de forskellige behov gennem livet – badet skal give maksimal komfort, også når børnene er flyttet hjemmefra og hverdagens udfordringer forandrer sig. Konceptet med flergenerationsbadet vil gøre livet i badet nemmere og mere komfortabelt for alle aldre.

Badet der består: Det er, hvad flere og flere bygherrer og folk der renoverer ønsker sig. Sikkerhed er efterspurgt, når små børn har vandkamp i badet; komfortabel betjening og sikkerhed er også vigtige argumenter for de ældre, der ønsker at nyde et bad, der passer til deres behov og krav. Hansgrohe, bad- og brusespecialisten fra Schwarzwald, tilbyder en række innovationer med dette formål. Din lokale specialist kan hjælpe dig med at træffe de rigtige valg.

"Badkomfort til alle gælder ikke kun arkitekturen, funktioner skal også være nemme at forstå og betjene" (Christian Wadsack, indretningsarkitekt og rådgiver for sanitetsbranchen)

Flergenerationsbadet, som det diskuteres for øjeblikket, satser blandt andet på skridsikre overflader og brusearealer i niveau med gulvet. En klar arkitektur og bevægelsesfrihed er lige så vigtigt: Det giver badet en helt ny kvalitet for brugeren. Ved håndvasken udmærker hansgrohe-armaturer sig ved ekstra stort frirum mellem tud og håndvask: med hansgrohe ComfortZone. De forlængede greb på 1-grebs armaturerne hansgrohe Talis gør betjeningen endnu enklere. Elektroniske armaturer giver også stor komfort og enkel betjening for brugere i alle aldre.

Baddesignet til alle

Badplanlægning med fokus på både sikkerhed og komfort

Produkterne kan tilpasses individuelle behov

Intuitiv betjening kommer alle brugere til gode

"Når der bygges, vil det i fremtiden blive mere og mere vigtigt, at boligen kan tilpasses forandrede behov." (Christian Wadsack)

I brusebadet giver hansgrohes Select-produkter en nem og ergonomisk betjening. Brusere fra linjen Raindance Select garanterer din bruserfornøjelse med et tryk på knappen, uden at man skal prøve sig frem i lang tid. Ved termostaterne Ecostat Select er de ergonomiske greb og store symboler som skabt til badende i alle aldre. Termostater giver samtidig større sikkerhed, da den forudindstillede temperatur forebygger ubehagelige overraskelser: en ekstra fordel, ikke kun i husstande med børn, der for øvrigt også gælder for elektroniske armaturer. Din lokale badspecialist og forhandler kan give dig mere information om badeværelser, der er klar til fremtiden, og de designmuligheder du har.

hansgrohe er prisvinder for flergenerations-produktegenskaber

Den særlige betjeningskomfort ved hansgrohe ShowerSelect termostaterne til indbygning overbeviste også en fagjury, der fremhævede den nemme brug med et tryk på knappen. Den smarte installationsenhed imødekommer de demografiske udfordringer på en attraktiv måde, således begrundede brancheforeningen sin prisoverrækkelse.

Mere information om vores produkter til badeværelset

Har nogen af hansgrohes og AXORs produkter fanget din opmærksomhed i forbindelse med denne trend? Du kan finde flere forslag og mere inspiration på disse sider.

Hansgrohe bruger forskellige typer cookies. Du kan tillade brugen af alle cookies, definere dine personlige indstillinger eller orientere dig under oplysninger om databeskyttelse.

   

Jeg tillater alle infokapsler
<% } //bolIsPublishMode %>