Den nemme måde at renovere og modernisere på

Nye frembyggede armaturer i bruse- og karbadet er den hurtige måde at opgradere dit badeværelse på

Synes du, dit bad trænger til at blive frisket op? Du har dog ikke lyst til at rive vægge ned eller gå i gang med den helt store renovering? Svaret kunne i så fald meget vel være et af de mange ukomplicerede hansgrohe-produkter, der installeres som frembygget løsning. Disse armaturer, termostater og brusesystemer giver dit bad et teknisk og visuelt løft. Og de forvandler hurtigt bruse- og karbadet til velværeoaser.

Hvad er en frembygget installation, og hvornår giver den mening?

Den klassiske installationsvariant i brusebadet er en frembygget termostat, der sidder uden på væggen, kombineret med en håndbruser. I badekarret er der også brug for en kartud. Men kunne du tænke dig en mere raffineret løsning, eller har du længe drømt om en stor hovedbruser? Så ville et brusesystem være førstevalget: for øget komfort, mere bruser og større vandfornøjelse. Ved denne topmoderne enhed bestående af frembygget termostat, hoved- og håndbruser kommer alt, hvad design og funktion angår, ud af én støbning.

”Renovering light” – den nemme montering på eksisterende tilslutninger

Disse komplette brusesystemer og frembyggede termostater er attraktive, når ønsket er den ukomplicerede modernisering af badet: De frembyggede produkter monteres ganske enkelt på de eksisterende tilslutninger. Tilslutningsmålene er standardmål, hvorfor alle hansgrohe-systemer passer til dit bad. Selv hvis du skulle bo til leje, giver opgraderingen mening, da de frembyggede armaturer og termostater samt brusesystemerne er lige så hurtige at afmontere igen.

Og hvordan fungerer den indbyggede installation? Den er pladsbesparende, idet din(e) termostat(er) bliver integreret fladt i væggen uden overgange. Det giver et fornemt afdæmpet udtryk. Denne designmæssige minimalisme giver dig en større bevægelsesfrihed i bruse- og karbadet. Installationen er lidt mere omfattende, da teknikken gemmes væk bag væggen i en indbygningsdel. Hvis du er klar på det ekstra arbejde, der er forbundet med denne installationsform, bør du se nærmere på vores indbyggede løsninger.

En stor regnbruser monteret uden på væggen, altså en frembygget installation.
Mere komfort, mere bruser, mere brusefornøjelse: Dette eksklusive hansgrohe-kompletsystem består af ShowerTablet Select med stor hylde, stigerør, hovedbruser og Select-håndbruser.

De forskellige frembyggede styringer og deres funktioner

Hos hansgrohe finder du frembyggede armaturer for enhver smag, enhver badsituation og enhver pengepung. De er alle utrolig pålidelige. Nogle vækker endda dine baddrømme til live – og misundelse hos andre. Her finder du en produktopdeling, der skal hjælpe dig videre med valget. hansgrohe tilbyder en lang række forskellige ergonomiske grebs- og designvarianter samt forskellige overflader. En stor knowhow og f.eks. integrerede lyddæmpere har gjort disse hansgrohe-produkter utrolig støjsvage. 

1- eller 2-grebs armaturer

Bruse- og kararmaturer giver dig mulighed for at styre vandet på en utrolig nem måde. Du kan vælge mellem brugervenlige blandingsbatterier og fleksible 2-grebs armaturer. hansgrohe har alt lige fra de diskrete basismodeller til de overdådige luksusarmaturer. Tip: Kombiner dit nye armatur med en hansgrohe-håndbruser og -bruserstang fra samme stilverden.

Termostater – sikre styrecentraler i bruse- og karbad

Frembyggede termostater har et teknisk avanceret indre. De regulerer vandtemperaturen pålideligt og konstant. Det gør bruse- og karbadet til en yderst komfortabel oplevelse, og du sikres mod ubehagelige udsving i temperatur og vandtryk. hansgrohe-termostaterne lever op til de høje sikkerhedsstandarder til pålidelig beskyttelse mod forbrændinger og stød: f.eks. beskyttelse mod skoldning takket være sikkerhedsspærren ved 40 °C, isoleret krop med afrundede hjørner og justerbar temperaturbegrænsning. 

ShowerTablets – komfortable designtermostater med hylde

Alle disse fordele er også at finde i ShowerTablets. Der er tale om multifunktionelle komforttermostater, der lige yder dét ekstra:

  • Med hylderne af sikkerhedsglas i forskellige bredder opstår der masser af plads til badtilbehør. Du har således altid shampoo eller sæbe lige ved hånden. 
  • Det topmoderne design er prikken over i’et i ethvert miljø og passer også perfekt til store brusebade. ShowerTablets findes endvidere i en frisk hvid/krom-optik eller med kartud.
  • I Select-varianten sørger de flade betjeningsknapper for en endnu større betjeningsglæde i badet. Du aktiverer bruserne eller stråletyperne ved at trykke på knappen. De intuitive Select-elementer er yderst velegnede til børn, ældre og handicappede.

Showerpipes – kompletinstallationer med et utal af fordele

Ved at vælge et af vores frembyggede brusesystemer slår du straks flere fluer med et smæk i badet: Du får en hovedbruser uden at skulle bygge noget ind i væggen. Du får en alsidig bruseoplevelse med op til seks stråletyper ved hånd- og hovedbruser samt komfortabel vandstyring. Selv de enkle modeller giver dig alt dette. Derudover tilbyder vi deluxe-varianter i smukt design med høj forkælelsesfaktor. Ved Select-modellerne udnytter du alt til fulde – komfort, design og fornøjelse. Også Showerpipes findes med kartud.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ) om den frembyggede installation

Vi har flere årtiers erfaring inden for kundeservice, og det har her vist sig, at forbrugerne ofte står med nedenstående spørgsmål. Her er svarene: 

  • Ligger mine rørledninger for langt inde i væggen? Det er ikke noget problem. Din faghandel tilbyder passende forlængere i enhver længde. Dit nye armatur bliver således nemt at montere.
  • Rørledningen i min væg ligger lidt skævt? Bare rolig. Ved hansgrohe-modellerne kan mindre fejl udlignes med passende tilslutninger. 
  • Jeg har en gennemstrømsvarmer eller en tank? Det betyder ikke noget. Alt efter modellen fungerer hansgrohe-armaturerne og -bruserne sammen med en lang række systemer til varmtvandsforsyning.
  • Hvor mange års garanti er der på mit produkt? hansgrohe tilbyder en frivillig producentgaranti på fem år. Er dit produkt betydeligt ældre? Det gør ingenting. Oplever du fejl eller utætheder på produktet på et senere tidspunkt, finder du reservedele hos os, der er yderst nemme at udskifte med standardværktøj.

Sådan gør du: installation på eksisterende tilslutninger