Kvinde bøjer sig over Focus armaturer.

Download Flash Player her (linked)

Focus armaturer

Moderne armaturer i et klart, fladt formsprog og med høj komfort

Sætter du pris på tidløst design, der integreres harmonisk i din dagligdag? Elsker du storslået komfort? hansgrohe armaturlinjen Focus er din lille hjælper i dagligdagen – og skaber stor bevægelsesfrihed. Ved hjælp af Focus kan du udnytte frirummet i badet til dine personlige præferencer: uanset om det er til vådbarbering eller til at fylde blomstervasen.

Der er nok plads til det – eksempelvis under en svingtud med en højde på 240 mm. Der skabes kontrast med de lave Focus modeller – både ved håndvasken og på dit gæstetoilet. Og selv prisen er overraskende tilbageholdende. Ved hjælp af automatisk vandmængdebegrænsning til 5 liter/minut er Focus vandhaner desuden sparsommelige og miljøvenlige.

Focus håndvaskarmatur

Focus til håndvask og bidet

Indret en ComfortZone ved håndvasken – med moderne armaturer fra hansgrohe linjen Focus. De findes i fire forskellige højder, to forskellige design og efter ønske som elektronisk styrede varianter. Du kan desuden også udstyre dit bidet med den moderne Focus armaturlinje.

Håndvask- og bidetarmaturer fra linjen Focus ( fra )

<
>
Moderne brusemiljø

Focus til kar og brusebad

Tag bad og brusebad med stor komfort – med kar- og brusearmaturer fra den moderne hansgrohe armaturlinje Focus.

Kar- og brusearmaturer fra linjen Focus ( fra )

<
>
Focus S håndvaskarmatur

Focus S armaturer – glasklart design

Ren klasse til håndvask, kar, brusebad og bidet. Det var udeladelsens kunst, der drev værket ved Hansgrohes udvikling af den enkle linje Focus S. Resultatet: tidløs naturlighed og enkelthed, som besnærer gennem det slanke ydre med lige pin-greb. Lige så puristisk: prisen.

Armaturer fra linjen Focus S ( fra )

<
>
Focus E håndvaskarmatur

Focus E armaturer – energisk friskhed

Armaturerne fra Hansgrohe linjen Focus E giver håndvask, kar, brusebad og bidet livlig energi og tryller frisk elegance ind i badeværelset. Focus E stråler desuden på grund af den attraktive pris.

Armaturer fra linjen Focus E ( fra )

<
>

Hansgrohe bruger forskellige typer cookies. Du kan tillade brugen af alle cookies, definere dine personlige indstillinger eller orientere dig under oplysninger om databeskyttelse.

   

Jeg tillater alle infokapsler
<% } //bolIsPublishMode %>