Mand under Hansgrohe Showerpipe

Download Flash Player her (linked)

Innovative brusersystemer og Showerpipes

Mere bruser, mere komfort og mere sjov med brusere fra hansgrohe

Drømmer du om en stor regnbruser? Helst som del af et moderne bruseområde? Med hansgrohe er der utroligt let at integrere et brusersystem på dit badeværelse – uden omstændelig ombygning, og endda på det færdige badeværelse. Løsningen er en Showerpipe. Den består af en hovedbruser plus håndbruser med armatur. Med Select-teknologi får hansgrohe virkelig sine brusersystemer til at stråle. Når det handler om komfort, design og fornøjelse, giver vi dig en lang række produkter at vælge imellem: Alt styres nemt med et tryk på knappen.

hansgrohe Showerpipe.

Showerpipe – din hurtigste vej til regnbruseren

Uanset om du vil bygge nyt eller modernisere: hansgrohes brusesystemer er komfortable løsninger, der gør dit badeværelse endnu skønnere. De skønne kollektioner hedder Rainmaker Select eller Raindance Select Showerpipes og består af hovedbruser, håndbruser og termostat.

hansgrohe Showerpipes ( fra )

<
>

Nyt komplet system for en brusefornøjelse ud over det sædvanlige

Vil du modernisere dit badeværelse, og har du lyst til et brusebad i stort format? hansgrohe har kombineret Rainmaker Select hovedbruseren i topkvalitet med den overdådige hylde på termostaten ShowerTablet Select 700 for din skyld. Denne Rainmaker Select Showerpipe byder på gennemtænkt, intuitiv betjening, der fungerer med et tryk på en knap og sender dig direkte i bruserhimlen. Systemet er nemt at montere på eksisterende tilslutninger og er let at rengøre med de store, plane glasflader. Hovedbruserens stråleskive af glas er fremstillet med laser og har op til 244 stråledyser. Den har en hvid baggrund – til den perfekte arkitektoniske integration i dit brusebad.

hansgrohe-brusepanel.

Brusepaneler – topløsninger for total vandfornøjelse

Fuldstændigt forkælelsesprogram af hoved- og håndbrusere med forskellige stråletyper plus helkropsmassage fra sidebrusere. På brusepanelerne, der er ukomplicerede at montere, er alle komponenterne allerede integreret. Interessant for familien: det højdejusterbare Raindance Lift-brusepanel – til de forskellige behov i husstanden. 

hansgrohe brusepaneler ( fra )

<
>

Dette taler for hansgrohe brusesystemer:

  • Bredt produktsortiment: Gå på jagt blandt vores mange modeller og prisklasser, find din personlige bruseløsning, og gør dit bad til en velvære-oase.
  • Begrænset behov for planlægning: Hvis du vil renovere dit bad hurtigt, er disse komplette løsninger ideelle. Den mere besværlige planlægning og montering af enkelte komponenter forsvinder!
  • Enkel montering: Installatøren tilslutter helt enkelt systemet i stedet for dit gamle armatur i brusebadet eller ved karret - uden besvær med at lave huller i væggen.
  • Vores brusesystemer overbeviser med innovative hansgrohe-features som AirPower, QuickClean og imponerer med XXL Performance.

Raindance Select E 300: Med knappen til alle generationer

hansgrohe brusersystemernes moderne design giver lyst til at gå i bad, og det intuitive betjeningskoncept forstærker blot denne lyst.
Select-knapper på hånd- og hovedbruser gør bruse- og strålevalget yderst komfortabelt på Raindance Select E 300 Showerpipen. Her kan du vælge op til seks stråletyper med et klik: tre forskellige stråletyper fra hovedbruseren plus tre fra håndbruseren. Dette skaber en fascinerende bruseeffekt til alle aldersklasser og kropsstørrelser. Oplev bruserfornøjelse med et tryk på en knap.

Du kan vælge mellem to overflader:
a) fuldstændig forkromede produkter
b) frisk tofarvet: krom med hvid stråleskive

Croma Select Showerpipe: den nye komfortable løsning

Croma Select Showerpipe er et komplet brusersystem, som forkæler dig med fem stråletyper med et tryk på knappen: tre fra hånd- og to fra hovedbruseren, der samtidig er svingbar og kan placeres frit, hvor du har brug for den. Showerpipen monteres ganske enkelt på de eksisterende vandtilslutninger – perfekt til den hurtige badrenovering. Den findes naturligvis også i en vandbesparende EcoSmart-variant med et vandforbrug på kun 9 l/min samt i forskellige design og overflader.

Hansgrohe anvender cookies for at kunne sikre dig den bedst mulige service. Du accepterer brugen af cookies ved at surfe videre på siden uden at ændre i dine indstillinger.

   

OK