Moderne badeværelse med et brusersystem.

Download Flash Player her (linked)

Innovative brusersystemer og Showerpipes

Mere bruser, mere komfort og mere sjov med brusere fra hansgrohe

Drømmer du om en stor regnbruser? Helst som del af et moderne bruseområde? Med hansgrohe er der utroligt let at integrere et brusersystem på dit badeværelse – uden omstændelig ombygning, og endda på det færdige badeværelse. Løsningen er en Showerpipe. Den består af en hovedbruser plus håndbruser med armatur. Med Select-teknologi får hansgrohe virkelig sine brusersystemer til at stråle. Når det handler om komfort, design og fornøjelse, giver vi dig en lang række produkter at vælge imellem: Alt styres nemt med et tryk på knappen.

hansgrohe Showerpipe.

Showerpipe – din hurtigste vej til regnbruseren

Uanset om du vil bygge nyt eller modernisere: hansgrohes brusersystemer er komfortable løsninger, der gør dit badeværelse endnu skønnere. De behagelige brusere hedder Raindance E, Croma Select, Rainmaker Select eller Raindance Select og består af en hovedbruser, en håndbruser og et termostatarmatur.

hansgrohe Showerpipes ( fra )

<
>

Nye alt-i-et systemer skaber en brusefornøjelse ud over det sædvanlige

 • Luksusbrusere i storformat.
  Vil du modernisere dit badeværelse og have storslået bruserfornøjelse? hansgrohe har kombineret den imponerende Rainmaker Select hovedbruser med den storslåede glashylde på termostatarmaturet ShowerTablet Select 700. Denne Rainmaker Select Showerpipe gør indtryk med et gennemgående intuitivt betjeningskoncept med trykknapper og fascinerer med store, plane overflader, der er lette at gøre rene. Stråleskiven med glasoverflade er skåret ud med laser og har op til 244 stråledyser. Med sin hvide baggrund integreres den arkitektonisk perfekt på dit badeværelse.
 • Bruserglæde med et tryk på en knap.
  Allerede designet på Raindance Select E 300 Showerpipe giver dig lyst til et brusebad. Yderst komfortabelt: Select-knapperne på hånd- og hovedbruser. Op til seks forskellige stråletyper kan du her vælge med et tryk på en knap: Tre fra hovedbruseren plus tre fra håndbruseren. Det giver en fascinerende brusereffekt for alle størrelser og aldre. Du kan vælge mellem to overflader: Komplet forkromede produkter eller frisk tofarvet i krom med hvid stråleskive.
 • Alsidig løsning med kvadratisk hovedbruser.
  Kvadratisk, stilfuld og let at kombinere på grund af de elegante glasflader: Raindance E Showerpipe harmonerer med mange hansgrohe-produkter. De store, plane overflader er rengøringsvenlige, og den trinløst justerbare bruserholder lader dig indstille håndbruseren med én hånd.
 • Stor komfort til en mindre pris.
  Forestil dig et brusersystem, der forkæler dig med op til fem stråletyper med et tryk på en knap: Tre fra håndbruseren plus én eller to fra hovedbruseren. Det er muligt med Croma Select Showerpipes. Deres runde regnbrusere måler 180 eller 280 mm i diameter, og de kan svinges og justeres til individuelle ønsker. Fås også i EcoSmart-varianter med et lavt vandforbrug på blot 9 l/min.

hansgrohe-brusepanel.

Brusepaneler – topløsninger for total vandfornøjelse

Fuldstændigt forkælelsesprogram af hoved- og håndbrusere med forskellige stråletyper plus helkropsmassage fra sidebrusere. På brusepanelerne, der er ukomplicerede at montere, er alle komponenterne allerede integreret. Interessant for familien: det højdejusterbare Raindance Lift-brusepanel – til de forskellige behov i husstanden.

hansgrohe brusepaneler ( fra )

<
>

Dette taler for hansgrohe brusesystemer:

 • Bredt produktsortiment. Gå på jagt blandt vores mange modeller og prisklasser, find din personlige bruseløsning, og gør dit bad til en velvære-oase.
 • Begrænset behov for planlægning. Hvis du vil renovere dit bad hurtigt, er disse komplette løsninger ideelle. Den mere besværlige planlægning og montering af enkelte komponenter forsvinder!
 • Enkel montering. Installatøren tilslutter helt enkelt systemet i stedet for dit gamle armatur i brusebadet eller ved karret - på de samme vandtilslutninger og uden besvær med at lave huller i væggen.
 • Vores brusesystemer overbeviser med innovative hansgrohe-features som AirPower, QuickClean og imponerer med XXL Performance.

Skønne brusersystemer for enhver smag …

Billeder

… ethvert badeværelse og ethvert budget

 • Rainmaker Select med ShowerTablet
 • Raindance E hoved- og håndbruser
 • Croma Select Showerpipe
 • Crometta Showerpipe
 • Mand bader under en Raindance Lift

Mere information om Showerpipes og brusepaneler

Hansgrohe bruger forskellige typer cookies. Du kan tillade brugen af alle cookies, definere dine personlige indstillinger eller orientere dig under oplysninger om databeskyttelse.

   

Jeg tillater alle infokapsler
<% } //bolIsPublishMode %>