Vandhane i kantet stil fra hansgrohe ved en håndvask på badeværelset.

Håndvaskarmaturer

Sort by
295  Resultater
hansgrohe ComfortZone

Mere plads ved håndvasken

hansgrohe fremstiller armaturer i forskellige højder. Så du også kan finde det rigtige armatur til din håndvask. For mere komfort, fleksibilitet og betjeningsglæde.

Design til enhver smag

hansgrohe vandhaner – perfekte til enhver vask og ethvert baddesign

Her hjælper vi dig med at finde den rigtige vandhane i vores store udvalg. hansgrohe byder på produkter, der passer til enhver smag og enhver pengepung. Bliv inspireret af prisvindende design, fremragende kvalitet og brugervenlighed, avancerede funktioner og teknologier. Du kan også gå på opdagelse i vores produktlinjer.

Harmoni på badeværelset

Der er stor forskel på, om armaturet står frit, er monteret på væggen, står bag en bowlevask eller er monteret på en vask. Og om den er 80 eller 260 mm høj. Og om den er kombineret med en lille, stor, dyb eller flad vask. hansgrohe-sortimentet med vandhaner i forskellige højder byder på en passende løsning til enhver håndvask. Det bliver en sand æstetisk fornøjelse at nyde et stænkfrit øjeblik med vand, når højden, placeringen og kombinationen spiller. Den plads, der er mellem vandhane og vask, kalder hansgrohe for ComfortZone.

Hos hansgrohe leverer vi produkter til hele badet, så du kan få den samme stil til både dit linjeafløb, bruser, armatur og tilbehørsprodukter som sæbedispensere eller håndklædeholdere. Med vores udvalg af FinishPlus-overfladefarver kan du dermed skabe et matchende look lige efter din smag og din personlighed.

Komfortabel betjening med et tryk på knappen

Select er for hansgrohe-kunderne synonym for ”brugervenlighed”. Du styrer vandet med Select-funktionen med et tryk på en knap. Tryk let på knappen: Så løber vandet. Tryk igen: Vandet stopper. Også designet er helt enestående: Der er intet betjeningsgreb på denne type vandhane. Det skaber funktionel klarhed og stor bevægelsesfrihed ved håndvasken. Du trykker blot ganske let – måske endda med armen eller albuen – på betjeningsknappen øverst på vandhanen for hurtigt at åbne og lukke for det værdifulde vand, mens du børster tænder eller barberer dig. hansgrohe har et stort udvalg og tilbyder naturligvis også almindelige betjeningsgreb: svungne, lige, bøjlegreb, pin- og krydsgreb og mange andre.

Automatisk energibesparelse med vandsparer i vandhanen

I øvrigt sparer du pr. automatik på vandet med dit hansgrohe-produkt. Teknologierne, som sørger for det, gemmer sig i armaturernes indre. Med EcoSmart bruges op til 60 procent mindre vand end almindelige vandhaner, helt præcist kun 5 l/min. Og med CoolStart-teknologien nedbringer du dine energiudgifter yderligere. Når grebet står i midterposition, løber kun det kolde vand. Det kræver en bevidst handling at åbne for det varme vand – her drejes grebet mod venstre. Mindre varmt vand = lavere energiforbrug.

Oplev de mange andre fordele ved premium-produkter fra hansgrohe: De glatte kvalitetsoverflader i krom sikrer langvarig glans og er nemme at rengøre. Kalkrester på vandhanens perlator er nemme at gnide væk med fingeren (QuickClean). Støjfri keramiske kartuscher sikrer en støjsvag betjening i mange år fremover. Og AirPower får mere ud af mindre vand. Her blandes vandet med luft for en fyldig, blød og behagelig vandstråle.