Garanti og service

Stol på kvaliteten "Made by Hansgrohe"

En elementær bestanddel af Hansgrohes virksomhedspolitik er, altid at tilbyde vores kunder den højeste kvalitet. Derfor tilbyder vi forbrugerne en frivillig producentgaranti på 5 år på vores produkter.

I nedenstående garantibestemmelser findes forudsætningerne og detaljeret information.

Garanti

5 års produktgaranti (gældende for produkter købt efter 01.01.2010):
Hansgrohe garanterer, at vore produkter ikke har fabrikationsfejl. Skulle der imidlertid opstå en fejl eller mangel på et produkt i op til 5 år fra købsdatoen, vil Hansgrohe omkostningsfrit reparere eller ombytte produktet ved returnering til Hansgrohe A/S. I så fald bedes du udfylde vores reklamationsformular. Det er en forudsætning, at produktet er korrekt installeret, samt at det er anvendt i henhold til vores monterings-, og rengøringsvejledning. En defekt, der opstår pga. udefra kommende forhold, snavs eller skidt i vandet, er ikke at betegne som en fabrikationsfejl, og vil derfor ikke være omfattet af garantien.

5 års drypgaranti:
Hansgrohes drypgaranti sikrer omkostningsfri ombytning af alle reservedele, som skal benyttes i tilfælde af, at et armatur begynder at dryppe indenfor de første 5 år efter montering.

15 års reservedelsgaranti:
Hansgrohe yder endvidere 15 års reservedelsgaranti, hvilket sikrer, at en reservedel til et produkt kan leveres i minimum 15 år efter, at produktet er udgået af produktionen.

Ved større skader:
Udfør kun "førstehjælp" og kontakt derefter Hansgrohe på 86 28 74 00 og dit forsikringsselskab, før du gør mere.

Behandling af garantisag:
Skulle der opstå et problem med et Hansgrohe-produkt indenfor garantiperioden skal du henvende dig til den forhandler, hvor varen er købt. Forhandleren vil i samarbejde med Hansgrohe undersøge produktet og vurdere, i hvilket omfang det er underlagt Hansgrohes produktgaranti.

For at kunne gøre brug af Hansgrohes 5 års garanti kræves det, at man kan fremvise original købsfaktura fra forhandler.

Vi henviser iøvrigt til Hansgrohes generelle salgs- og leveringsbetingelser.

Hansgrohe bruger forskellige typer cookies. Du kan tillade brugen af alle cookies, definere dine personlige indstillinger eller orientere dig under oplysninger om databeskyttelse.

   

Jeg tillater alle infokapsler