Garanti

Stol på kvaliteten "Made by Hansgrohe"

En elementær bestanddel af Hansgrohes virksomhedspolitik er, altid at tilbyde vores kunder den højeste kvalitet. Derfor tilbyder vi forbrugerne en frivillig producentgaranti på 5 år på vores produkter.

I nedenstående garantibestemmelser findes forudsætningerne og detaljeret information.

Garanti

5 års produktgaranti (gældende for produkter købt efter 01.01.2010):
Hansgrohe garanterer, at vore produkter ikke har fabrikationsfejl. Skulle der imidlertid opstå en fejl eller mangel på et produkt i op til 5 år fra købsdatoen, vil Hansgrohe omkostningsfrit reparere eller ombytte produktet ved returnering til Hansgrohe A/S. Det er en forudsætning, at produktet er korrekt installeret, samt at det er anvendt i henhold til vores monterings-, og rengøringsvejledning. En defekt, der opstår pga. udefra kommende forhold, snavs eller skidt i vandet, er ikke at betegne som en fabrikationsfejl, og vil derfor ikke være omfattet af garantien.

5 års drypgaranti:
Hansgrohes drypgaranti sikrer omkostningsfri ombytning af alle reservedele, som skal benyttes i tilfælde af, at et armatur begynder at dryppe indenfor de første 5 år efter montering.

10 års reservedelsgaranti:
Hansgrohe yder endvidere 10 års reservedelsgaranti, hvilket sikrer, at en reservedel til et produkt kan leveres i minimum 10 år efter, at produktet er udgået af produktionen.

Ved større skader:
Udfør kun "førstehjælp" og kontakt derefter Hansgrohe på 86 28 74 00 og dit forsikringsselskab, før du gør mere.

Behandling af garantisag:
Skulle der opstå et problem med et Hansgrohe-produkt indenfor garantiperioden skal du henvende dig til den forhandler, hvor varen er købt. Forhandleren vil i samarbejde med Hansgrohe undersøge produktet og vurdere, i hvilket omfang det er underlagt Hansgrohes produktgaranti.

For at kunne gøre brug af Hansgrohes 5 års garanti kræves det, at man kan fremvise original købsfaktura fra forhandler.

Vi henviser iøvrigt til Hansgrohes generelle salgs- og leveringsbetingelser.

Hansgrohe anvender cookies for at kunne sikre dig den bedst mulige service. Du accepterer brugen af cookies ved at surfe videre på siden uden at ændre i dine indstillinger.

   

OK