Spar på vandet på badeværelset

hansgrohe EcoSmart sparer vand og penge

hansgrohe brusere og vandhaner med EcoSmart-teknologi bruger mindre vand end konventionelle hansgrohe-produkter. Du bruger samtidig mindre varmt vand og dermed mindre energi. Alt i alt betyder det: mindre CO2-udledning og lavere omkostninger. EcoSmart er derfor en god løsning for både miljøet og din pengepung.

Din vand- og energiregning viser, hvor effektiv EcoSmart er

hansgrohe EcoSmart vandspareteknologien gemmer sig inde i dit hansgrohe-produkt og gør det til en sparebruser eller en vandbesparende vandhane. Effekten er dog ikke til at overse: EcoSmart giver dig store besparelser, fordi du bruger mindre vand og energi. Det er ikke kun godt for miljøet og ressourceforbruget, men også godt for dit budget.

Vandsparebruseren hansgrohe Pulsify bruger mindre vand.
Den nye Pulsify håndbruser fås i en vandbesparende EcoSmart-version (til højre på billedet). På trods af den mindre vandmængde er den mikrofine PowderRain-stråle fyldig og behagelig.

Sådan får du gavn af EcoSmart-vandspareteknologien:

  • Sparebrusere: Reduceret vandforbrug på ned til 8 l/min for hoved- og håndbrusere (hansgrohe EcoSmart+-bruserprodukter forbruger endda kun 6 l/min).
  • Vandbesparende vandhaner: hansgrohe håndvaskarmaturer bruger som standard kun 5 liter vand pr. minut (Produkter med EcoSmart+ bruger endda kun 4 l/min).
  • Lavere forbrug af varmt vand og dermed lavere energiforbrug og lavere udgifter.
  • Lavere CO2-udledning som følge af det lavere energiforbrug.
  • Konstant gennemstrømning, også ved svingende eller lavt vandtryk.

Sådan fungerer hansgrohe EcoSmart+-teknologien i håndbrusere:

Brusebade med god samvittighed

Vi elsker at tage brusebade, hvad enten det er for at blive friske om morgenen eller for at slappe af om aftenen. Ved du, hvor meget vand du bruger til et brusebad? Med vandbespareberegneren har du et onlineværktøj lige ved hånden, der på ingen tid beregner de potentielle vand- og energibesparelser ved at skifte til hansgrohe EcoSmart-teknologien. Selv små skridt i retning af bæredygtighed tæller. Gør en forskel, og beregn dit sparepotentiale med en sparebruser nu:

Gå til vandspareberegneren

Gør noget godt for dig selv og naturen – med en vandhane med vandsparer

Spar på vandet i badet med hansgrohe EcoSmart.
Mindre vand, masser af komfort: Du kan ikke mærke på den fyldige vandstråle, at der spares på vandet.

Takket være EcoSmart er vandforbruget reduceret til ca. 5 liter pr. minut for alle hansgrohe håndvaskarmaturer. Produkter med EcoSmart+ bruger endda kun 4 l/min. Hvordan? Løsningen ligger i den særlige gennemstrømningsbegrænsning. Der løber mindre vand ud af vandhanen, men det beriges til gengæld med luft, så vandstrålen føles dejlig fyldig. Det kalder vi AirPower. EcoSmart-luftblanderen er integreret i tuden på alle vandhaner fra hansgrohe.

En "præcisions-O-ring" sikrer en konstant ydeevne og en konstant kraftig vandstråle, selv ved svingende vandtryk. Den begrænser gennemstrømningen. Du sparer således hele tiden på vandet fra hanen.

Vil du spare endnu mere? Vælg en vandhane med hansgrohe CoolStart-teknologi, der hjælper dig med at spare på det varme vand.

Sådan fungerer hansgrohe EcoSmart i en vandhane:

Se hansgrohes sparebrusere med EcoSmart-teknologi her:

Eller spar endnu mere med EcoSmart+: