Innovative teknologier fra Hansgrohe

Funktioner og produkter med ægte merværdi og høj kvalitet 

Ønsker du, at din bruser eller dit armatur skal fungere som et mindre vandspare- og wellness-vidunder? Ønsker du en særligt stor hovedbruser – eller kan du godt lide at vaske håret ved håndvasken? Har du planer om et nyt badeværelse – eller vil du forvandle dit gamle til en komfortzone? Vil du kunne rengøre dit armatur på nul komma fem? Så lad os hjælpe dig: Vi gør dit liv dejligt og lettere. 

Piktogram Select-knap

Select-knappen gør produkter i badeværelset og køkkenet endnu mere brugervenlige. Brug den til at skifte stråletype og bruser i badet – eller til at styre vandet i dit armatur helt præcist.

Piktogram CoolStart

Med denne miljøvenlige hansgrohe-teknik sparer håndvaskarmaturer på intelligent vis ressourcer.

Klimabeskyttelse uden at tænke efter: EcoSmart brusere og armaturer forbruger op til 60 procent mindre vand end almindelige produkter.

hansgrohe-armaturer og -brusere med EcoSmart-teknologi bruger op til 60 % mindre vand end konventionelle produkter. Det betyder, at du kan reducere vand- og energiomkostninger og bevare værdifulde ressourcer.

Hansgrohe AirPower logo

En intelligent bruseteknologi sørger for et behageligt klima og vedvarende tilfredshed i dit bad.

hansgrohe ComfortZone Logo

Generøse proportioner, sofistikeret teknologi, intuitiv betjening. Enestående design, høj sikkerhedsstandard og betydeligt bedre komfort: hansgrohe armaturer med dette logo udvider din ComfortZone.

hansgrohe XXL Performance Logo

Du er nødt til at opleve det på egen krop: Et fuldstændig overdådigt brusebad med stråletyper, der giver uforlignelig velvære. hansgrohes hovedbrusere med en diameter på op til 600 mm indhyller dig i bruseglæde fra top til tå.

hansgrohe QuickClean Logo

Hvem bryder sig egentlig om at gøre rent? Hansgrohes QuickClean-teknologi gør det muligt for dig hurtigt at fjerne kalkrester fra brusere og armaturer. Det sørger den fleksible silikone for. Men pas på kopierne: Dette QuickClean-logo er din garanti for original Hansgrohe-kvalitet!

Logo iBox universal

Har du brug for bevægelsesfrihed og mange funktioner i badet? Så har du fundet det rigtige med Hansgrohes iBox universal. Det pladsbesparende multitalent er en milepæl i badeværelseshistorien.

Hansgrohe bruger forskellige typer cookies. Du kan tillade brugen af alle cookies, definere dine personlige indstillinger eller orientere dig under oplysninger om databeskyttelse.

   

Jeg tillater alle infokapsler
<% } //bolIsPublishMode %>