Hurtigt, aktuelt, altid ved hånden:

hansgrohes apps og mobiltjenester

Vores service til dig: gratis værktøjer og eksempler til planlægning af køkken og bad til din mobil eller tablet. hansgrohes apps og mobiltjenester inspirerer dig og viser flotte løsninger til dit hjem. Glæd dig til fleksibel, interaktiv infotainment – ligegyldigt hvor du befinder dig.

Få inspiration på iPad med Showroom-appen fra hansgrohe.
hansgrohe Showroom-app: Oplev bad- og køkkenprodukter interaktivt, og find en forhandler i nærheden.

hansgrohes Showroom-app til iPad

Hjertelig velkommen til det virtuelle hansgrohe-showroom. Vi viser dig dine nye yndlingsprodukter til badeværelse og køkken på en informativ og underholdende måde. Oplev på din iPad, hvad hansgrohe forstår ved brusefornøjelse og vandkomfort. Med spændende brugseksempler og videoklip, der nyfortolker elementet vand. Og som hjælper dig godt på vej i din planlægning.

Det får du med Showroom-appen:

  • Brusefornøjelse i alle dimensioner. Find din individuelle brusebadsløsning – fra moderne håndbrusere over elegante Showerpipes til store hovedbrusere. Hvad ellers? Forskellige stråletyper, komfortable brusestyringer og teknologiske innovationer.
  • Vandhaner – perfekt funktion og form. Lad dig overbevise af vores alsidige armaturverden. Du er på jagt efter den rette vandhane til din håndvask? Vores konfigurator præsenterer dig for de perfekte kombinationer. Afprøv de forskellige højder – for en større frihed i badet.
  • Brusefornøjelse – også for grøntsagerne. Gør dit køkken til en nydelses- og komfortzone. hansgrohes køkkenarmaturer er udstyret med justerbare udtræksbrusere, vand med et tryk på knappen, komfortable højder og svingningsområde. For den skønneste arbejdsplads derhjemme.
  • Virtuelt planlægningsværktøj. Hvordan ville denne bruser eller vandhane fungere hjemme hos dig? Ved hjælp af iPad’ens kamerafunktion sætter du dit ønskeprodukt ind i dit eget bad- og køkkenmiljø. Der findes en huskeseddel til dine favoritter, som du kan sende pr. e-mail eller printe.
  • Onlinesøgning efter faghandel. Hvor ligger den nærmeste VVS-butik eller -installatør, hvor du kan købe hansgrohe-produkter? Vores omfattende fortegnelse viser dig lynhurtigt din nærmeste faghandel – via gps.

Prøv det selv: Download hansgrohes Showroom-app gratis i iTunes. Vær opmærksom på, at de pågældende anvendelsesbetingelser gælder for brugen af appen.

Mobil hansgrohe-vandspareberegner

Er du på udkig efter en ny bruser eller vandhane? Og lægger du vægt på at vælge produkter, der sparer på de værdifulde ressourcer? hansgrohe-produkter er udstyret med den miljøvenlige EcoSmart-teknologi, der automatisk sænker vandforbruget. Det er både godt for din pengepung og for klimaet. Ved hjælp af dette mobile værktøj finder du hurtigt ud af, hvor meget vand og energi du kan spare med et hansgrohe-produkt. 

Beregn dit energisparepotentiale med EcoSmart

Med vandspareprodukter er der nemlig op til 60 % lavere vandforbrug at hente sammenlignet med gængse produkter uden vandsparefunktion. Forestil dig, hvor meget vand det bliver til i løbet af et år: Vandspareberegneren fra hansgrohe viser dig hurtigt, hvor meget vand og energi du sparer i din husholdning. Du kan bruge den overalt på din mobil, også når du kigger på produkter i udstilling eller butik.