Ansvar for miljøet er et gennemgående tema for Hansgrohe.
Fremsyn på alle fronter

Bæredygtigt produktiv med engagement og ansvar

Den, der køber en hansgrohe-bruser eller -vandhane, kan være sikker på, at den er smuk og holdbar. Der følger dog meget mere med: Fra den første idé til emballagen overlader Hansgrohe Group intet til tilfældighederne. Her produceres der ressourcebesparende – og på arbejdspladser, hvor mennesket står i centrum. Og virksomhedspolitikken? Den er fremtidsorienteret.

Hansgrohe Group: bæredygtig succes – også for dig

Solcelletårnet ved Hansgrohe-fabrikken i Offenburg, Tyskland, er et symbol på virksomhedens grønne tankegang.

Premiummærket hansgrohe kommer fra et hus, der vedtægtsmæssigt bygger sine forretninger på bæredygtighed. Langsigtet tankegang og ansvarlig handlemåde: Det er hjørnestenene i Hansgrohe Groups internationale succes. Helt konkret:

  • Ansvarligt arbejde
    Hansgrohe tænker og arbejder bæredygtigt på sine lokaliteter. Det gælder for alle produktionsprocesser samt for ansvarlig omgang med medarbejdere og ressourcer.
  • Virksomhedsledelse
    Hos Hansgrohe står fremragende resultater øverst på dagsordenen. Fra top til bund arbejder alle på den succesfulde treklang, der består af virksomhed, miljø og samfund.
  • Samfundsmæssigt engagement
    Hansgrohes engagement rækker længere end de forretningsmæssige interesser. Virksomheden går i brechen for sociale og miljømæssige projekter.

Hvilke fordele giver det dig som kunde?

Dit hansgrohe-produkt til bad eller køkken er produceret på en miljøvenlig og socialt forsvarlig måde. Produktet er pålideligt i brug og så sparsommeligt som muligt. Kvaliteten er høj og levetiden lang. En god fornemmelse.