08.09.2017

Plads til fri udfoldelse – på Hobo Hotel i Stockholm

Stockholm består af 14 øer og et stykke fastland. Skandinaviens største by er centrum for Nordeuropas kreative miljø, som siden marts 2017 har haft et nyt hjem i bydelen Norrmalm: Hobo Hotel. Badeværelset er vel sagtens det mest private sted på et hotel – her udstyret med hansgrohes kvalitetsarmaturer og -brusere.

Produktnyhed fra hansgrohe i grafitsort granit.
Kvalitet made by hansgrohe: Showerpipe Croma 220 Air 1jet (EcoSmart) med termostat og håndbruser. Ved håndvasken: Highriser Talis Classic. (Copyright: David Thunander)

Hotel giver nyt liv til bydel

Hobo Hotel ligger i ”Stockholm City”, der er et andet navn for det moderne butikscentrum Norrmalm. Husrækken Brunkebergstorg præget af bygninger fra 1970’erne har godt nok en central beliggenhed mellem hovedbanegården og den populære park Kungsträdgården, men var gået lidt i glemmebogen de seneste årtier. Nu er hotellet, som er en del af Nordic Hotels & Resorts ejet af den norske iværksætter Petter Stordalen, med til at give bydelen nyt liv – sammen med det tilstødende søsterhotel At Six. Indretningen blev varetaget af den prisvindende industrielle designer Werner Aisslinger fra Berlin.

Udsøgt baddesign: Studio Aisslingers valg faldt på hansgrohe

Efter en oplevelsesrig dag i Sveriges dynamiske hovedstad friskes gæsterne på Hobo Hotel op under Showerpipe Croma 220 Air 1jet. Den tilhørende håndbruser med regnstråler i fire trin er prikken over i’et. Ved håndvaskene sikrer højden på Highrisers Talis Classic en øget komfort, når der skal vaskes hænder. Armaturlinjen hansgrohe Talis Classic har en slank, cylinderformet grundkrop og klokkeformet udløbende fod. Det karakteristisk formede greb er komfortabelt at betjene.