06.12.2017

Nyt websted for mærket www.hansgrohe.de

Premiummærket hansgrohe har fået nyt websted. Siden er udviklet og designet med kundernes ønsker i centrum. Du får hurtigt øjnene op for dine præferencer på badeværelse og i køkken – ved hjælp af de inspirerende værktøjer, smukke billeder og informative tekster. Du får et indblik i, hvordan du skaber et individuelt hjem med kvalitetsprodukter for langvarig velvære.

Produktrådgivning
Information om og inspiration inden for populære produkter: Brug www.hansgrohe.de, når og hvor du vil.

Brugervenlig, inspirerende, emotionel

Beboelsesrummene køkken og badeværelse er yderst interessante, hvad indretningen angår. Premiummærket hansgrohe hjælper nu dine kunder, men også fagpartnere såsom sanitetsfagfolk, planlæggere og arkitekter, med et helt nyudviklet websted: www.hansgrohe.de.

Inspirerende produktsider, kreative brugseksempler som f.eks. Drømmebadsfinderen samt informative serviceområder såsom Badrådgiveren eller Køkkenrådgiveren hjælper brugerne med at finde netop deres personlige ønskeprodukter blandt de mange muligheder. Derudover indbyder tendens- og nyhedssiderne til en nyindretning af bad og køkken. På den måde får designelskere mulighed for at indrette deres hjem som attraktive og højfunktionelle velvære-øer. Alt dette direkte fra sofaen.

Dyk ned i de smukkeste produktverdener via computer, tablet eller smartphone

Surf løs efter premiumprodukter fra sanitetsbranchens iF-designførende virksomhed på det nye brand-websted. Endnu et plus er brugervenligheden, det høje serviceniveau og den optimale opsætning til mobile slutenheder. Eksempel Drømmebadsfinder: Ud fra en række personlige præferencer kommer en generator med nogle stil- og indretningsforslag: lige fra det ekstravagante til det naturligt hyggelige og det klassisk-elegante. Se de smukke resultater på den stationære computer, tablet eller mobiltelefon. Dermed kan drømmene tages med på farten.

Informativt websted med højt serviceniveau inden for bad- og køkkenplanlægning

Ud over det inspirerende og underholdende indhold står den serviceorienterede planlægning i centrum: Badrådgiveren hjælper således alle dem, der skal i gang med moderniserings-, bygge- eller indretningsprojekter, med at finde de passende brusere, armaturer, styrekomponenter eller teknologier. Køkkenrådgiveren viser fremragende produktløsninger til håndvasken – køkkenets hjerte.

”www.hansgrohe.de” videregiver således omfattende og nyttig knowhow til både forbrugere og fagmænd. Du finder din nærmeste faghandel via søgning efter hansgrohe-faghandel. Den GPS-understøttede butiksfinder er velegnet til brug på smartphones. Det nye hansgrohe-websted informerer desuden om virksomheden: Hansgrohe-gruppen, Hansgrohes værdier og karrieremuligheder i virksomheden.