Badprodukter fra 1960'erne til i dag: #hansfactor
Den grønne opfinderånd i os alle

#hansfactor: 120 års lidenskab for vand

Tag en inspirerende idé, og leg med den, indtil der opstår en bæredygtig løsning. Det har Hansgrohe gjort igennem 120 år. Virksomheden er opfindsom, viser holdning og tager ansvar. Det er #hansfactor. Alle, der tror på en bedre fremtid, har et grønt opfinderhjerte. Et hjerte, der slår for os, vores børn, vores planet.  

120 år med engagement og eksperimenter

Hans Grohe, grundlægger og fremsynet vandpioner.
Pioneren Hans Grohe var gennem hele livet inspireret af det vidunderlige element vand og motiveret af ønsket om at give folk en komfortabel bruseoplevelse.

Hvem var Hans Grohe? En grundlægger, der tænkte på fremtiden. Det hele begyndte i 1901 mellem bakker, skove og bække: Lidenskaben for vand. Innovatorerne hos den tyske virksomhed beskæftiger sig stadig hver dag med vand og med spørgsmålet: "Hvad ønsker folk at opleve i badet i dag og i morgen?" Det resulterer i kvalitetsprodukter, der sætter trends i hele branchen. 


Fra nørkleri i små rammer til international idésmedje: Det er historien om Hans Grohe. Den første geniale opfindelse opstod i 1928: En håndbruser med porcelænsgreb. Håndbruseren gjorde brusebadet mere sikkert og komfortabelt. Lang tid før wellness blev et dagligdags begreb.

Innovation. Dengang og i dag. #hansfactor

Det nye brusebad med PowderRain

hansgrohe opfindelser: Den nye Pulsify håndbruser med PowderRain.
hansgrohe er utrættelig, når det drejer sig om at forbedre og forskønne virksomhedens produkter. Der kommer nu mikrofin PowderRain ud af Pulsify bruserne.
Lad os springe fra 1901 og frem til i dag – hvor bruseoplevelsen har gjort et kvantespring. Badeværelset er blevet til en sensuel "tankstation" for både krop og sjæl, og vi mærker: Vand kan så meget mere end blot at rense. Innovatorerne fra hansgrohe har for eksempel forkælet kunderne med PowderRain siden 2019. 

mere om PowderRain 

Lyd med kvalitet

Opfinderne fra hansgrohe ved, at stråletypen og lyden af vandet er afgørende for den samlede bruseoplevelse. Derfor observerer stråleforskerne i vores strålelaboratorium vandets løb gennem armaturerne og bruserne. I vores Sound Lab lytter eksperterne til vandets lyde. Hvad er den perfekte vandlyd? Jo svagere, desto bedre. Det er professionel ære: Vores premium-produkter må ikke have forstyrrende lyde. Men hansgrohe er nu engang hansgrohe: Vi genbruger endda mislydene! Hør selv det fantastiske resultat.

Vær som hans! Fremtiden har brug for dig.

Vi er generation h, ikke generation X, Y eller Z. Vi beskæftiger os med klimaforandringerne og den øgede digitalisering. Med knowhow og innovationslyst beskæftiger vi os med de aktuelle temaer. Vi henter inspiration hos de kreative hansgrohe pionerer, og vi er problemløsere: Vi er generation h! 
​​​​​​​

Selv små tiltag har en stor virkning, når det drejer sig om bæredygtighed. De smarte hansgrohe værktøjer og produkter hjælper dig med at blive mere ansvarlig. For eksempel viser hansgrohe vandspareberegneren​​​​​​​, hvor meget vand, du kan spare med vores armaturer og brusere. Det er naturligvis ikke kun godt for miljøet, men også for din pengepung.

Tænk på vores planet – spar på vandet

Det grønne bad: hansgrohe forbrugermagasinet om renovering.

hansgrohe whitepaper: Det grønne bad

Det er ikke hver dag, man renoverer et gammelt bad eller planlægger et nyt af slagsen. Det gælder altså om at gøre det rigtigt, dvs. bæredygtigt, når man først giver sig i kast med arbejdet. Denne rådgiver fra hansgrohe hjælper dig med at forvandle dit bad til en klimavenlig velværeoase. Hvad enten du renoverer et gammelt badeværelse eller bygger et helt nyt: Næsten alle elementer, byggematerialer og produkter fås i en miljøvenlig variant. Det kan du læse mere om i rådgiveren. En ekspert inden for området "den sunde bolig" kommer også med nyttige tips til arbejdet.

Download whitepaperet 

Hvad er bæredygtigt produktdesign?

Ønsker du at vide endnu mere om hansgrohe produkternes indre og ydre værdier? Her finder du interessante oplysninger om kvalitet, design og garanti.