hansgrohe termostatarmatur indbygget i væggen.
Nye badprodukter

hansgrohe-nyheder for de skønneste øjeblikke med vand

Her får du overblik over de nyeste hansgrohe-produkter, der endnu en gang genopfinder brugen af vand. Fra de kvadratiske hovedbrusere til retlinjede vandhaner og de rumskabende styreenheder til bruser og kar. Vi tilbyder løsninger med lang levetid, der opfylder de højeste standarder inden for kvalitet, funktionalitet og design.

Brusekomfort i nye form(at)er

Mere end nogensinde før går badeværelset fra at være et rent funktionelt rum til kropspleje til at være et sted, hvor man finder ro og hvile. Nøje planlagte rum giver plads til nytænkt design og betjeningskoncepter, der gør fornemmelsen for vand endnu skønnere. Lær vores nye highlights til bruser og kar at kende.

Nye armaturer: highlightet på dit badeværelse

Minimalisme med klar linje: udtrykt gennem de nye Metropol-armaturer. Med deres præcise geometriske design passer de stilfuldt ind på dit badeværelse og kommer med stærke design-statements. Metropol-serien udgør det perfekte match til den kvadratiske hovedbruser Raindance E.

Et intuitivt styreelement under bruseren eller ved badekarret: hansgrohe RainSelect-termostaterne bygges ind i væggen og lader dig styre alle funktioner på ét og samme sted. Fuldt forkromet eller med hvidt eller sort glas - så det passer til dit bad og din smag.