Nu også i badeværelset

hansgrohe sBox: Ryddeligt og pænt ved badekarret

For mange mennesker er badekarret en afslapningsoase, hvor de kan trække sig tilbage for at tanke ny energi på en nydelsesfuld måde. Jo mere æstetiske og komfortable omgivelserne er, desto bedre kan man nyde afslapningen. hansgrohe sBox sørger for, at der hverken er visuelle eller funktionsmæssige hindringer for denne pause. Glem alt om en bruserslange, der hænger og nede i badekarret! Nyd den flotte udsigt og den øgede bevægelsesfrihed.

hansgrohe sBox: en bruserslange, der kan sænkes ned i badekarret.

hansgrohe sBox: Skaber masser af glæde. Kræver kun lidt plads.

En bruseslange, der forsvinder i badekarrets kant og bliver usynlig, når du ikke skal bruge den, er både flot og komfortabel. Den ligger på sin plads og venter på næste gang, den skal bruges. Når du vil tage bruse- eller karbad, kan du hurtigt og let trække den ud igen. Endda helt ud til en komfortabel længde på 1,45 meter, hvis du vil. Man kan ikke forestille sig en nemmere håndtering – den kræver kun ganske lidt træk- og holdekraft. Ved hjælp af hansgrohe sBox fungerer slangeføringen ved badekarret kontrolleret, beskyttet og sikkert. Bruserslangen snor sig ikke rundt om sig selv.

Ser flot ud og giver mere individualitet i badekarret

Det eneste, der kan ses udefra, er sBox’ metalroset. Du kan vælge mellem to attraktive rosetdesign, afhængig af hvad der passer bedst til dine badarmaturer: firkantet eller ovalt. Glæd dig til den nemme rengøring: De glatte overflader er lette at pleje. Med sBox kan du placere den ønskede håndbruser på karkanten. Bruseren vælges separat. Hvilken en du vælger, er helt afhængig af din smag. sBox passer til alle gængse bruser- og karmodeller, så længe badekarrets kant er bredere end 71 mm.

Flot løsning i nybyggeri eller ved renovering af badeværelset 

sBox er en kvalitetsløsning til karinstallation i nybyggeri eller ved renovering af badeværelset. Det lukkede all in one-system afløser det hidtidige karsystem Secuflex i forbindelse med skjulte installationer.

sBox badekar: Sådan fungerer den

Slangeoprulningssystemet til badekarret er hurtigt og nemt at installere for en professionel VVS-installatør. Fagspecialisten vil glæde sig over den enkle arbejdsproces, for installationen udføres i to trin med basis- og færdigsæt, hvilket letter arbejdet. Installatøren forsænker sBox’en fuldstændig i kar- eller flisekanten. Her kræver den ikke så meget plads, og slangen trækkes ud af sin egen boks, hvor den er beskyttet mod skader og ikke snor sig. Et yderligere plus ved det lukkede system er, at det kræver umådeligt lidt vedligeholdelse.

 
Video: the benefits of the sBox bath tub