Termostatstyring til store regnbrusere

RainSelect: Skift til ren og skær afslapning

Kun et enkelt klik fra din brusefornøjelse: Med RainSelect er det nemt at styre vandoplevelsen med kun et enkelt produkt. Skift intuitivt med et tryk på knappen mellem stråletyperne på din hovedbruser eller til håndbruseren. Med RainSelect justerer du også legende let på den ønskede temperatur og vandmængde. Kvalitetsdesignet af glas og metal passer perfekt ind i det moderne badmiljø.

Stort brusehoved og håndbruser - begge dele styres med den indbyggede termostat i væggen.
Styrecentral til opfyldelse af høje krav og intelligent integration: Med RainSelect vælger du nemt og intuitivt bruser og skifter mellem hovedbruserens stråletyper.

Styrecentralen for det afslappende brusebad

Med de store knapper af sikkerhedsglas indfattet i skinnende metal udgør RainSelect det intuitive styreelement, som opfylder høje krav. Det tidløse design smelter sammen med væggen og passer harmonisk ind i det eksklusive bad. Med de strømlinede former og afstemte materialer er RainSelect perfekt i kombination med Rainmaker Select-hovedbrusere og sikrer en fremragende betjeningskomfort for den individuelle brusefornøjelse.

Tidløst elegant brusestyring med høj betjeningskomfort

Er ønsket en intens bruseoplevelse med personlig velværetemperatur og vandmængde? RainSelect gør det muligt at styre bruseren intuitivt: med store knapper og drejegreb.

  • Knapperne (70 x 70 mm) med de slidstærke symboler er nemme at forstå og betjene. Vandmængden og -temperaturen styres ved hjælp af de ergonomiske pin-greb af metal.
  • Med to til fem knapper sikrer RainSelect netop den betjeningskomfort, der passer til dit brusesystem: Så den matcher antallet af stråletyper på din hovedbruser og den valgte håndbruser. Den integrerede temperaturstyring sørger for pålideligt og konstant velbehag, samtidig med at vandmængden til hver en tid kan ændres.
  • Bruserholder: Håndbruseren er lige ved hånden, idet den er placeret i FixFit-bruseholderen af metal (med integreret slangetilslutning).
  • Materiale- og overfladevarianterne er perfekt tilpasset hovedbruserne Rainmaker Select samt armaturerne fra hovedbruser-linjen PuraVida. Vælg mellem hvid/krom, sort/krom og krom.
  • Klart design: Med RainSelect skaber du et ryddeligt look på badeværelset i form af et gennemtænkt designsprog. RainSelect findes også til badekarret med integreret kartud.