Udtryksfulde designarmaturer

Moderne. Præcis. Imponerende. Metropol.

Armaturlinjen Metropol nyfortolker klarhed på badet. Den vækker begejstring hos alle med en forkærlighed for strømlinet, udtryksfuldt design. Den geometriske linjeføring ved Metropol efterlader et uforglemmeligt indtryk i ethvert moderne miljø. Her finder du inspiration: i skønheden og alsidigheden ved den nyeste hansgrohe-linje.

Baddesign gjort enkelt: med idéer fra hansgrohe.
Du vælger mellem de fem forskellige udløbshøjder - ComfortZoner: fra 100 til 260 mm.

Karakterstærkt design

Med sit præcise, yndefulde design står Metropol-armaturlinjen for kvalitetsdesign til badet og en udsøgt individualisme. Den stilfulde, geometriske silhuet er et highlight ved håndvasken, i brusebadet og ved badekarret. Grebene og tudene er takket være den parallelle linjeføring harmonisk afstemt hinanden. Metropol-armaturer overrasker med deres mange varianter. For dig betyder det: masser af frihed til at vælge dit foretrukne design og dine brugspræferencer.

Metropol-håndvaskarmaturer

Du vælger blandt tre grebvarianter:

  • fladt, elegant lukket greb,
  • slankt bøjlegreb,
  • minimalistisk Select-greb for intuitiv betjening via et tryk på knappen.

Har du brug for bevægelsesfrihed? Med håndvaskarmaturerne i fem forskellige højder finder du det rigtige match til enhver håndvask – og definerer selv din personlige ComfortZone. Armaturmodellen 100 findes også med længere tud: Herved øger du komfortniveauet ved håndvasken.

Håndvaskarmaturet til gulvmontering og fri placering bag eller ved siden af håndvasken udtrykker æstetisk glans og har rumskabende karakter. Endnu et blikfang: 3-huls håndvaskarmaturet med separate betjeningselementer i parallel perfektion og med to ComfortZoner

Markante tiltrækningspunkter i bruser- og karområdet

Også med sine bruse- og kararmaturer skaber den nyeste hansgrohe-armaturlinje et miljø, der gør badet til et sted med karakter.

Brusefornøjelse med Metropol

Det geometriske design med præcise konturer videreføres i brusebadet. Markant: 1-grebs armaturet til frembygget installation, der styrer vandet på en stilfuld og pålidelig måde. De minimalistiske indbyggede armaturer findes med to grebvarianter: vandret greb og bøjlegreb. Det perfekte match til Metropol: den kvadratiske hovedbruser Raindance E. For et geometrisk helhedsdesign og en deluxe-brusefornøjelse.

I bad med Metropol

De moderne Metropol-armaturer sætter visuelle og funktionelle standarder på ethvert badekar. Du er sikret mange års designglæde i badet med alle varianter! Den store kartud er alt andet end ordinær og vækker begejstring med sin fremtrædende, klare flade. Den flade indbyggede betjening er tidløs i sit minimalistisk-kvadratiske design. Endnu et hit: kararmaturet til gulvmontering på det fritstående badekar. Hermed efterlades der et unikt statement. Imponer dine gæster.