Inspiration til det moderne badeværelse

Moderne badeværelse: et velværested med indbydende stemning og effektiv funktionalitet

Det moderne badeværelse får nydelsen ind i hverdagen og indbyder til masser af gode stunder. Moderne rumdesign er kendetegnet ved gennemtænkt ergonomi, intelligent funktion og individuelle indretningsidéer. Med stilrene vandhaner og brusere fra hansgrohe får det moderne badeværelse et personligt præg. Samtidig sørger de innovative teknologier for, at du kan nyde vandet effektivt.

Badeværelsestrend: store brusere i gulvplan og klart design.
I det moderne bad skaber en bruseniche i gulvniveau, et fritstående kar og en håndvask en sand velværeoase. Elegante, høje armaturer og den eksklusive Raindance E-hovedbruser matcher omgivelserne.

Moderne design med innovative teknologier

I dit stilfuldt indrettede hjem er det moderne badeværelse langt mere end blot et sted for hverdagens plejerutiner. Et funktionelt indrettet vådrum med spartansk charme og gennemgangsatmosfære hører fortiden til. Det moderne bad er et individuelt velværeområde, der indbyder til masser af gode stunder. 

Moderne baddesign er:

 • intelligent rumplanlægning, der sørger for en åben atmosfære og giver masser af bevægelsesfrihed i badeværelser af enhver størrelse,
 • gennemtænkt ergonomi, som sikrer komfortabel vandnydelse,
 • den bedst mulige miljøvenlighed, der gør det muligt at bruge vand og energi ansvarligt,
 • individuelt frirum til realisering af præferencer og indretningsønsker.

Det moderne badeværelse giver frihed til at kunne udfolde din egen personlige smag. Det passer harmonisk ind i ny arkitektur, men lige så vel i det renoverede kvalitetsmiljø.

Design på det moderne badeværelse

Vi vil gerne inspirere dig, der planlægger et badeværelse i moderne stil:

 • Du er til rumkoncepter med strømlinet indretning, overbevisende geometri, åbne udsyn og bevægelsesfrihed? Find inspiration under tendensen Gennemsigtighed på badeværelset.
 • Du har en forkærlighed for den naturnære, skandinaviske boligindretning med elementer af træ, natursten eller synlig beton? Du finder detaljer under tendensen Autentisk og råt.
 • Du elsker den middelhavsinspirerede indretningsstil med varme farver og bløde former? Find inspiration i vores moderne drømmebad
 • Du foretrækker det ungdommelige design med knald på farverne og dynamiske detaljer? Bliv draget af den individuelle charme under tendensen Tilbehør til badeværelset

Et cool stilmix sætter også sit individuelle præg på det moderne badeværelse. Her er der fokus på naturnære designelementer i et puristisk miljø. Et møde mellem geometriske former og dynamiske farvekoncepter er også en mulighed.

Elegante armaturer i moderne design

Betjeningskomfort og æstetisk nydelse går hånd i hånd på nutidens badeværelse. Talis Select-armaturer forbinder ergonomi med udtryksfuldt design.

hansgrohe Talis Select: Tryk på en knap for at åbne og lukke for vandet.

Stor vandfornøjelse i det moderne indrettede bad

Armaturer og brusesystemer fra hansgrohe er de perfekte ledsagere i det moderne bad. Med dem sætter du et stilfuldt præg og udtrykker individualitet.

 • Med deres præcise geometri sørger armaturerne fra linjen Metropol for strømlinet elegance. Fås i de nye FinishPlus overfladefarver.
 • Linjen Metris skaber med sit reducerede formsprog en klar atmosfære.
 • Designet på linjen Talis forbinder form og funktion – for den højeste komfort og effektiv vandfornøjelse. Med Select-teknologien styrer du vandstrømmen med et tryk på knappen. Talis E er også tilgængelig i fem nye overfladefarver, der giver endnu større designfrihed.
 • Det tidløse design i linjen Focus passer harmonisk ind i ethvert miljø.
 • Med de klare linjer og let buede flader udtrykker armaturerne fra linjen Logis ren nydelse.

I brusebadet passer Showerpipes fra linjen Rainmaker, Raindance E eller Croma perfekt ind i det moderne bad. Med elegante hoved- og håndbrusere sikrer de alsidige brusesystemer en komfortabel vandfornøjelse. Designtermostaten RainSelect sørger for ren betjeningsglæde og sikrer, at vand og energi bruges ansvarligt.