Eksklusivt miljø med klassisk præg

Traditionelt badeværelse med yndefuldt design i Classic-stil

Et klassisk bad skaber med et traditionelt design en forbindelse til tidligere tiders badkultur. Svungne linjer, lyse nuancer og gyldne detaljer giver miljøet et strejf af luksus. Indretningen i den traditionelle stil har en legesyg og på samme tid elegant virkning. Armaturerne fra hansgrohe-linjen Classic harmonerer fuldt ud med det klassiske baddesign. Bag de bløde former gemmer der sig innovative teknologier.

Klassisk vandhane med moderne teknologi giver Classic-stilen på badet.
På det klassiske badeværelse sørger dekorative indretningselementer for en yndefuld atmosfære. Her smelter traditionelle former sammen med avancerede teknologier.

Klassisk bad med legesyg charme og hyggelig atmosfære

Et klassisk badeværelse får et personligt udtryk takket være kombinationen af moderne rumplanlægning, innovativ teknologi og yndefulde indretningselementer. Uanset om du foretrækker den moderne arkitekturs klarhed eller den elegance, der er at finde på det stilfulde ældre badeværelse: Et bad med traditionel ynde passer ind i alle miljøer og sætter et individuelt aftryk i dit hjem. Det moderne rumdesign er grundlaget for den elegante forbindelse til fortidens badkultur.

  • Helt hvide vægflader, fliser i pastelfarver og badeværelsesmøbler i lyse nuancer skaber en let atmosfære i rum af enhver størrelse.
  • Den hyggelige stemning, der følger med den klassiske indretning, understreges af et velovervejet lyskoncept. Store vinduespartier eller adgang til det fri, men også individuel kunstig belysning underbygger rummets effekt.
  • Elementet af hygge på det traditionelt indrettede badeværelse understøttes af de rumskabende tiltag såsom den visuelle adskillelse af wellness og funktion.
  • Et fritstående kar er selve indbegrebet af hygge i det traditionelle bad. Brusebadet i gulvniveau sørger som kontrast for den moderne bevægelsesfrihed.
  • Ved at vælge kvalitetsmaterialer og innovative teknologier skabes får du langsigtet komfort kan samtidig bruge de værdifulde ressourcer ansvarligt og bæredygtigt.

Den fremtidssikre badplanlægning omfatter en stilfuld kombination af traditionelle indretningsdetaljer, der sikrer en klassisk atmosfære. Yndefulde former, fantasifuldt tilbehør, gyldne detaljer og elskede arvestykker opgraderer rummet og skaber ægte hyggestemning.

1-grebs armatur med yndefuldt design

Armaturer med elegant svungne former og fine gulddetaljer udtrykker den højeste håndværkskunst og passer godt til det klassiske baddesign.

Vandhane i klassisk form og design.

Traditionelle former og innovative teknologier på det klassiske badeværelse

I det klassiske bad spiller armaturer og brusere en afgørende rolle som indretningselementer. Her møder de moderne materialer og teknologier de traditionelle former og dekorative detaljer.

  • Produktserien Metropol Classic sætter kvalitetspræg på badet. Armaturer til håndvask, badekar og bidét samt hoved- og håndbruseren skaber en æstetisk enhed på det stilsikre badeværelse. Fortryllende: de elegant svungne linjer og fine detaljer i guld-optik.
  • I brusebadet sørger de runde hoved- og håndbrusere fra linjen Raindance Classic for en moderne fortolkning af vandnydelse. Flader i krom eller krom/guld-optik harmonerer med det klassiske miljø.

Armaturerne fra hansgrohes stilretning Classic er glansstykkerne i den kvalitetsbevidste indretning. Her smelter et design med høje æstetiske krav sammen med funktionel perfektion. For nydelsesbetonet og ansvarlig brug af vand og energi.