Inspiration til et puristisk badeværelse

Stilretningen Avantgarde i badet: privat refugium med fremtidssikret design

Et badeværelse med avantgardistisk indretning udtrykker glæde med sit eksperimenterende form-, farve- og materialespil. Denne ”stilskabende” indretning sigter mod den perfekte harmoni mellem udtryk og funktion. Med de dynamiske konturer og intelligente teknologier understreger armaturer og brusere fra hansgrohe den fremtidsorienterede Avantgarde-stil i badet.

Innovativt
Det reducerede design på det avantgardistiske badeværelse virker beroligende. De organisk formede vandhaner forfører med tofarvede sanseindtryk i hvid og krom.

Avantgardistisk stil og kreativ rumplanlægning

Med sin kreative profil passer det avantgardistiske baddesign ind i den eksklusive boligstil. Denne ekstravagante indretning passer til både moderne arkitektur og smukt istandsatte badeværelser. Find inspiration i dine omgivelser, og tænk ud af boksen i forhold til de gængse designrammer for at skabe en indretning af den ekstraordinære slags. Lad dig overbevise af Avantgarde-stilens ukonventionelle karakter ved at:

  • sætte fokus på æstetisk nydelse og fuldendt funktion, når du vælger former, farver og materialer,
  • udvikle en udpræget sans for kvalitet, lang levetid og bæredygtighed.

Den avantgardistiske indretning i badet kommer bedst frem ved at gå all in. Vælg den både til rumplanlægningen og boligindretningen.

Kreative idéer på det avantgardistiske badeværelse

Den virkning, det avantgardistiske badeværelse har, er resultatet af gennemtænkt planlægning. Der findes forskellige muligheder for at gå nye veje inden for baddesign:

  • Vælg den innovative tilgang til rummets højde og niveauer – f.eks. ved at udnytte skråvægge kreativt, indbygge podier eller skabe en original opdeling af indretningen ved hjælp af strukturerende elementer med forskellige former og højder.
  • Indret individuelle oplevelsesverdener, og fokuser i den forbindelse på både wellness- og funktionsområder foruden afslapnings- og hvilezoner.
  • Integrer på intelligent vis badeværelset i boligens øvrige opholdsrum – eksempelvis ved at skabe udsyn eller overgange til de udendørs områder. Ved hjælp af åbne forbindelser til sove- og påklædningsværelse eller andre hyggekroge.

Innovativt indrettede rum danner rammerne for den avantgardistiske stil i badet. Designet afrundes af udvalgte indretningselementer og teknologier, der sikrer komfortabel og effektiv vandfornøjelse.

Brusebad med hovedbruser Raindance Rainfall

I rummets midte indbyder brusebadet i gulvniveau til afslappende nydelse af elementet vand. Den store hovedbruser Rainmaker Select sørger for en bred bruseregn.

Puristisk baddesign. En stor hovedbruser i krom og hvidt glas præger rummet.

Eksklusiv indretning på det avantgardistiske badeværelse

Avantgardistisk baddesign bygger på den udtryksfulde forbindelse mellem form og funktion. Det toneangivende er her en klar linjeføring uden lir. Der er fokus på det væsentlige, hvilket giver plads til en ægte sanseeksplosion. Udsøgte materialer, individuelt fremstillede indretningselementer af høj kvalitet og innovative teknologier kendetegner en bæredygtig indretning med høje krav til det æstetiske.

  • Natursten og fliser i stort format, synlig beton, helt hvide flader og store glasfronter danner ofte de afdæmpede rammer for den avantgardistiske indretning.
  • Præcise geometriske former og beroligende symmetri får et strejf af klarhed ind i rummet.
  • Den naturnære livsstil understreges af de forarbejdede kvalitetselementer af træ.
  • Badet tilføres varme takket være det diskrete farvekoncept, som får den elegante hvide badkeramik og de eksklusive armaturer til at spille hovedrollen.

Nøglen til det avantgardistiske baddesign er en uindskrænket komfort og ansvarlig brug af vand og energi.

Prisvindende design og effektiv vandfornøjelse

Kendetegnende for det avantgardistiske badeværelse er de ekstraordinære materialekombinationer samt de eksklusive sammensætninger af former og farver. Armaturerne fra linjen PuraVida sætter deres præg på miljøet med et sanseligt formsprog. Princippet med to materialer udtrykker visuel harmoni ved at forbinde overflader i hvid og krom til en organisk helhed. I den skulpturelle linjeføring smelter æstetik sammen med ergonomi og avanceret teknologi. I det store brusebad kompletterer hovedbruseren Rainmaker Select med fladt design og glasflader den avantgardistiske designstil.