Yin og yang på badeværelset

Badeværelse i sort og hvidt med klare former og puristisk elegance

Et badeværelse holdt i sort og hvidt udstråler puristisk elegance. Tofarvekonceptet virker pirrende og beroligende på samme tid. Indretningen forbinder lineær præcision med let svungne former og understreger herved spillet med kontraster. Smukke armaturer i krom viderefører indretningsmotivet og byder på innovativ funktionalitet for en moderne vandfornøjelse.

Et bad med smukke kontraster

Badeværelse med sort/hvid indretning og puristisk formsprog

Har du planer om et moderne nybyggeri eller en flot modernisering og elsker en harmonisk balance mellem modsætninger? Gå efter det tosporede farvekoncept, og klæd dit badeværelse i sort og hvidt. En indretning i puristisk stil passer til de klare omgivelser. Den yndefulde spænding mellem præcise linjer og let afrundede former understøtter farvepolariteten. De mørke gulvplanker fremhæver på smukkeste vis det fritstående kar i rummets midte. Fladen i strålende hvid lover haptisk nydelse, og de let svungne former indbyder til afslappet vandfornøjelse. Ved håndvasken danner de sorte og hvide badeværelsesmøbler en elegant helhed. Grænsen mellem funktionel badeværelsesindretning og eksklusiv velvære forsvinder. En siddeplads med sorte læderlænestole og overgangen til soveværelset, der ligeledes er holdt i sort og hvidt, understreger boligens karakter.   

Strømlinede former og innovativ funktionalitet for moderne vandglæde 

Med deres smukke former fremhæver armaturerne fra hansgrohe-linjen PuraVida badeværelsets tosporede æstetik i sort og hvidt. Det slanke kararmatur til gulvmontering fungerer som det elegante blikfang i rummets midte. De eksklusive former gemmer på innovative teknologier: for en komfortabel vandfornøjelse og en ansvarlig brug af vandet.

Sort - hvid - krom

En smuk kombination fyldt med kontraster og ro på samme tid.

PuraVida vandhane ved håndvask på badeværelset.