Det klassiske i en moderne fortolkning

Traditionel indretning af det klassiske badeværelse for moderne vandglæde

Det klassiske badeværelse fortolkes på ny i en moderne arkitektur. Her skaber den klare geometri smukke kontraster til den traditionelle indretning. Træplankerne har et uspoleret udtryk over sig, som får et særlig elegant udtryk i rum med lyse væg- og loftsflader. Det klassiske baddesign går fint i spænd med opsatshåndvaske med afrundede konturer og fritstående kar.

Bedre brusebad med stråletyperne fra hansgrohe.
Traditionelt design på det moderne badeværelse

Klassisk indretningsstil og moderne teknologi på det stilfulde badeværelse

Elsker du den moderne arkitekturs klare linjer og sætter på samme tid pris på klassisk baddesign? Gennem et samspil mellem en rumgeometri med lige linjer og en traditionel indretning opnås en nyfortolkning af det klassiske badeværelse. Flisevægge holdt i hvidt og pastelgråt står i kontrast til de varme, naturinspirerede træplanker. Og de fantasifulde pyntegenstande i sarte farvenuancer spreder en nostalgisk stemning. Også velværeområdet med fritstående kar og let afrundede opsatshåndvaske er inspireret af det traditionelle baddesign. I rummets midte sørger et bruseområde i gulvniveau for en forfriskende vandoplevelse. En chaiselong i hyggeligt retrodesign indbyder til afkobling efter badet.

Komfortabel og effektiv vandfornøjelse på det klassiske badeværelse

Med deres yndefulde linjeføring udgør armaturerne fra hansgrohe-linjen Metris Classic den perfekte partner til den klassiske indretningsstil. Det reducerede design fortolker dynamikken fra de traditionelle former på en moderne måde og gemmer på innovativ teknologi for effektiv brug af vandet. I en stor bruseniche er der tilmed plads til at nyde vandet, når I er to. De runde hovedbrusere Raindance Classic harmonerer med interiøret og sørger for en moderne brusebadsoplevelse.

Klassisk baddesign ved håndvasken

Vandhaner i skinnende krom udgør prikken over i’et inden for den klassiske indretningsstil. Runde, hvide opsatshåndvaske harmonerer herved med de slanke håndvaskarmaturers klare linjer.

Klassisk bad med trægulv i ny fortolkning.