Download Flash Player her (linked)

Hansgrohe Designcenter i Hasselager

I Hansgrohes nyrenoverede Designcenter i Hasselager ved Aarhus kommer du helt tæt på de spændende produkter fra hansgrohe og AXOR

Her viser vi både de velkendte og de allernyeste produkter frem, så du på nært hold kan opdage lige den bruser eller det armatur, der passer til din smag og dine behov. Udstillingen er skabt i samarbejde med Duravit A/S, så der er mulighed for at få gode idéer til alle dele af dit badeværelse.

Ovenfor ser du en række billeder fra udstillingen, men det er blot et lille udsnit af de inspirerende badmiljøer og overskuelige produktopstillinger, du kan stifte bekendtskab med. Så kom endelig forbi os for at samle inspiration - enten på egen hånd eller sammen med din VVS-fagmand.

Åbningstider og adresse

Designcenteret har åbent på hverdage mellem kl. 8.30 og 15.00 (fredag til kl. 14.00). Ønsker du vejledning af Hansgrohes produktspecialister, er henvendelse inden for følgende tidsrum dog bedst:

  • Tirsdage kl. 8.30-15.00
  • Onsdage kl. 8.30-15.00
  • Torsdage kl. 8.30-15.00 
Vil du være helt sikker på, at vi har mulighed for at vejlede dig, er du meget velkommen til at ringe og aftale et tidspunkt med vores dygtige medarbejdere på tlf. 86 28 74 00.

Du finder Hansgrohe Designcenter her:

Hansgrohe A/S
Jegstrupvej 6
8361 Hasselager

Se rute/kort: Google Maps

Tlf. 86 28 74 00 / E-mail

Bemærk, at Designcenteret har lukket på alle danske helligdage samt dagen efter Kristi himmelfartsdag, på grundlovsdag samt mellem jul og nytår.

AXOR ShowerProducts designed by Front - Showerpipe

Hansgrohe anvender cookies for at kunne sikre dig den bedst mulige service. Du accepterer brugen af cookies ved at surfe videre på siden uden at ændre i dine indstillinger.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>