Immaterielle ejendomsrettigheder

Opdateret april 2013

Med hensyn til de immaterielle ejendomsrettigheder og ophavsretten til indholdet på Hansgrohes websider gælder følgende:

Alle billeder, grafik, filer, tekster og andet indhold på disse websider er beskyttet af ophavsretten, mærkeretten eller gennem andre immaterielle ejendomsrettigheder. Reproduktion, offentliggørelser, bearbejdelse eller andet brug i elektroniske medier, på andre websider, i trykte medier eller på anden måde, skal for både privat og kommerciel anvendelse have vores udtrykkelige skriftlige samtykke, som der ikke er krav på at få.

Vi bestræber os på at overholde de immaterielle ejendomsrettigheder og ophavsretten ved al offentliggørelse af billeder, grafik, filer, tekster og andet indhold, der bruges på denne webside.

Alle de immaterielle ejendomsrettigheder og ophavsrettigheder på vores websidetilbud, der nævnes eller ikke nævnes, for os eller som vi eventuelt har fået af tredje mand, er uindskrænket underkastet bestemmelserne i den gældende nationale og internationale ret og de indførte eller ikke indførte rettighedshaveres rettigheder og krav. Man kan, alene på grund af, at de er nævnt eller ikke nævnt, ikke drage den konklusion, at vi eller tredje mand ikke har nogen immaterielle ejendomsrettigheder og ophavsret.

Især tilkommer ophavsretten til nogle af de fotografier, der er offentliggjort på dette website mearicon, indochine, Andre Bonn, P.C., Konstantin Yugano, Manfred Ament, fotoflash, Franz Pfluegl, Beboy, Spectral-Design, typomaniac, WavebreakMediaMicro, matka_Wariatka, George Mayer, Khomulo © Yuri Arcurs - www.fotolia.de.