AXOR Citterio badeværelse.

Download Flash Player her (linked)

Adskil komfort- og funktionszonen fra hinanden

Nyd et forbedret badeværelsesmiljø

Badet defineres i stadig højere grad som et sted, man slapper af. En hjemlig stemning og en åbning af badet mod soveværelset opfylder ønsket om mere komfort. På denne måde forstørres badmiljøet og to rare rum føres sammen på naturlig vis. Rummet deler sig i en hjemlig afslapningszone og en ren funktionel zone med brusebad og toilet. Toilettet bliver eksempelvis til et rum i rummet mellem soveværelset og komfortzonen.

Et koncept for badeværelser i alle størrelser

Opdelingen mellem afslappende og funktionelle zoner kan også lade sig gøre i mindre rum. For eksempel er en skydedør i matteret glas en pladsbesparende måde at separere toilettet fra resten af rummet, men der lukkes stadig lys ind i det lille rum i rummet. En centralt placeret håndvask kan fremhæves ved hjælp af stærke kontraster og kan skabe en visuel struktur i ethvert badevære uanset størrelse.

Naturligt lys og hjemlige omgivelser

Store vinduer, som lader naturligt lys komme ind, og lækkert boligtilbehør skaber behagelige omgivelser i badet. Et naturligt trægulv og materialer af høj kvalitet, såsom sort og hvid marmor, bidrager til at gøre badeværelset rummeligt. Samtidig understreger disse materialer, som vist her, kvaliteten af AXOR Citterio armaturerne, så vandet får lov at udtrykke sig som det livgivende element, det er.

Find forhandler

Find en forhandler i nærheden.

Opdeling i velvære- og funktionelle områder: stildetaljer

Billeder

Flere idéer til badeværelsesplanlægning med AXOR Citterio

Hansgrohe bruger forskellige typer cookies. Du kan tillade brugen af alle cookies, definere dine personlige indstillinger eller orientere dig under oplysninger om databeskyttelse.

   

Jeg tillater alle infokapsler
<% } //bolIsPublishMode %>