Planlægning af grundplanen for AXOR Urquiola badet

Badplanlægning: Tips til mere individualitet i badet

Tidligere var badeværelset blot et funktionelt vådrum, men det har efterhånden udviklet sig til et rum, hvor vi tilbringer meget tid. Mere livskvalitet, en ny wellness-kultur og behovet for ro og afslapning er nu også trådt ind på badeværelset. Og da alle mennesker har deres egen definition af velvære, kræver planlægningen af badeværelset i højere grad skræddersyede, individuelle løsninger.

Det helhedsorienterede bad
Hos AXOR skabes mange forskellige bud på velværerum i samarbejde med velkendte designere og arkitekter – tilpasset forskellige livsstile, rum og æstetiske opfattelser. Her handler det ikke bare om produkter og funktioner, men om følelser og fornemmelser.

Hjemlig atmosfære med de rigtige materialer
De rigtige materialer bidrager også til følelsen af velvære på badeværelset. Elementer som træplader, store vinduer og varmt lys skaber en behagelig stemning.

Opdag AXORs univers, og lad dig inspirere til din badplanlægning: 

AXOR Starck Organic-bad.
Det organisk-minimalistiske bad kombinerer kraftige former og sanselige materialer. Det passer til vidt forskellige rumstørrelser.
Badeværelse med AXOR Citterio.

Opdeling af komfort- og funktionszonen

AXOR Massaud bad

Komfort på badet og naturlige materialer skaber rum til afslapning.

AXOR Urquiola bad

At kombinere badeværelset med soveværelset skaber et område for lige dele samvær og privatliv.

Gammelt badeværelse med AXOR Showerpipe.

Moderne Showerpipes egner sig fortræffeligt til brusebade i forbindelse med en modernisering, da de eksisterende tilslutninger kan udnyttes for en endnu større komfort.

Hansgrohe bruger forskellige typer cookies. Du kan tillade brugen af alle cookies, definere dine personlige indstillinger eller orientere dig under oplysninger om databeskyttelse.

   

Jeg tillater alle infokapsler
<% } //bolIsPublishMode %>