Nyhed: PowderRain fra hansgrohe.

Download Flash Player her (linked)

Nyhed: Raindance Select S med mikrofin PowderRain

Nænsom, stille, stænksvag: Det nye brusebad, som indhyller dig

Hvad siger du til at trække dig tilbage til din helt egen, private spa hjemme hos dig selv? Med tusindvis af mikrofine dråber indhyller den nye hansgrohe stråletype PowderRain dig i en sanselig kappe af vand. I dit nye refugium kan du trække dig tilbage, drømme og slappe helt af, mens alt omkring dig er blidt og stille. Vi har udviklet den fine stråle for at gøre det muligt for dig. For at du kan føle dig forkælet og tryg og dag efter dag kan nyde enestående bruseoplevelser.

Hviskende stille mikrodråber – udviklet i hansgrohes lydlaboratorium

PowderRain er det mest behagelige, der overhovedet er muligt med vand, når det flyder igennem hansgrohe-brusere. Tusindvis af mikrodråber føles som om du står i blid sommerregn. Vandet kommer ekstra stille ud af dyserne. Det er lykkedes eksperterne i hansgrohes lydlaboratorium at reducere bruserstøjen betragteligt: helt ned til hviskeniveau. Så kan du koble helt af ved den daglige kropspleje. PowderRain er for øvrigt ikke kun blid, men også effektiv. De mange, mange dråber skyller grundigt sæbe af og skyller effektivt shampoo ud.  

Mini-dråber, maksimal effekt, få stænk og sparsommelig

Den nye mikrostråles vandføring er så raffineret, at den knap sprøjter når der bruses. En særligt stænksvag stråle betyder også for dig: færre kalkpletter = mindre rengøring. Det er glædeligt i ethvert bad. Og særligt ved de åbne brusere, der er en af de aktuelle bad-tendenser. Er du miljøbevidst? PowderRain har et reduceret vandforbrug. Således sparer du op til 20 procent i vand og energi, når du tager brusebad. Nyd naturlig brusefornøjelse, og spar samtidig ressourcer!

Du vil også bruse med PowderRain?

Billeder

Se de mange muligheder her.

  • hansgrohe-brusersæt med PowderRain.
  • hansgrohe-hovedbruser med PowderRain.
  • hansgrohe-Showerpipe med PowderRain.
  • hansgrohe-håndbruser med PowderRain.
  • hansgrohe PowderRain skyller shampoo ud.
  • hansgrohe PowderRain er stænksvag.
  • PowderRain: testet i hansgrohes laboratorium.

PowderRain i hansgrohe håndbrusere, brusersæt og brusesystemer

hansgrohe har skabt den nye stråletype i Raindance Select S-brusersortimentet – en moderne premiumlinje med høj funktionalitet og pålidelighed, der nyder anerkendelse i hele verden. I vores sortiment findes den rigtige løsning til enhver forkærlighed: lige fra den enkle påskruning af en ny håndbruser til installationen af et komplet brusesystem med indbygget styring. De fine stråler gemmer sig i håndbruseren Raindance Select S 120 3jet P. Den forkæler dig desuden med stråletyperne Rain (fuld bruseregn) og Whirl (blid massagestråle). Kombineret med den rigtige bruserstang skabes brusersættet Raindance Select S 120 3jet P. Ved installation af hovedbruseren Raindance S 240 1jet P lægger mikrodråberne sig på hele kroppen. Og forkælelseskombinationen bestående af hovedbruser, håndbruser (begge med PowderRain) plus termostat hedder: Showerpipe Raindance Select S 240 1jet P (lanceres i efteråret 2018).

Hansgrohe bruger forskellige typer cookies. Du kan tillade brugen af alle cookies, definere dine personlige indstillinger eller orientere dig under oplysninger om databeskyttelse.

   

Jeg tillater alle infokapsler
<% } //bolIsPublishMode %>