AXOR Universal tilbehør

Download Flash Player her (linked)

Nyheder fra AXOR

Oplev highlights til luksuriøse brusebade og en radikalt puristisk badkollektion. AXOR viser vejen til dit nye drømmebadeværelse med nye brusere og armaturer til håndvask, kar og brusebad.

Bemærk: Nogle af de nye produkter herunder kan endnu ikke købes i Danmark. Læs mere om planlagt lanceringstidspunkt under den enkelte nyhedspræsentation. 

AXOR ShowerHeaven hovedbruser.
Avantgarde design møder innovative teknologier. Bruseren bliver et sted for fascinerende vandoplevelser. De nye AXOR bruserprodukter og armaturer er et nonplusultra i bruseren. Ren perfektion: AXOR ShowerHeaven 1200. Med ny stråletype. Eller AXOR hovedbruser 350. Unik i alle dimensioner.
AXOR Uno håndvaskarmatur.

Med sin røroptik står badkollektionen AXOR Uno for den fuldendte klarhed: radikalt funktionel og i sit design reduceret til det væsentlige: De cylindriske-geometriske elementer er retvinklede eller blidt buede. AXOR Uno omfatter produkter til håndvask, bruser og badekar. 

AXOR Montreux armatur

Kollektionen AXOR Montreux er et udtryk for traditionerne omkring århundredeskiftet. Opbruddets og fremskridtets tid i starten af det 20. århundrede. Bruserne og armaturerne minder om designet for de første industrielt producerede armaturer nogensinde. Oplev de nye varianter i den autentisk-klassiske badkollektion med moderne betjeningskomfort. 

AXOR ShowerSelect i brusebadet.
En lille knap er nu med til at gøre det endnu mere komfortabelt at tage et brusebad.
AXOR One brusestyring.
AXOR One termostatmodulets design holder sig strengt til målet om enkelhed: Formen er flad, let afrundet og stort proportioneret – et suverænt statement i bruseren, der er nem og intuitiv at betjene.
Miljø med AXOR Citterio E.
En tidløs kollektion, hvor det velkendte og nye smelter sammen. Med et formfuldendt design kombinerer AXOR Citterio E kvalitet og fin elegance. Produkterne passer perfekt ind i de forskellige stilmiljøer i alle badets områder.
AXOR Starck V armatur med vandhvirvel.

Har du nogensinde tænkt på, hvordan vandet ser ud inde i armaturet? Hvilken kraft det hvirvles op med? Med det transparente glasarmatur AXOR Starck V kan du både se og opleve fænomenet vandhvirvel på en helt speciel måde.

AXOR Citterio Select køkkenarmatur i funktion.

De nye køkkenarmaturer fra AXOR får elegance og hightech ind til køkkenvasken. På det slanke armatur er det let at tænde og slukke for vandet med et tryk på knappen.

Yderligere information om de nyeste AXOR produkter:

AXOR nyheder 2017 PDF 2,3 MB

Hansgrohe bruger forskellige typer cookies. Du kan tillade brugen af alle cookies, definere dine personlige indstillinger eller orientere dig under oplysninger om databeskyttelse.

   

Jeg tillater alle infokapsler
<% } //bolIsPublishMode %>