Nyhederne fra mærket hansgrohe

De dejligste øjeblikke med vand

Her finder du de nye armaturer og brusere fra premiummærket hansgrohe. De er udviklet af os med passion for elementet vand og tysk ingeniørkunst. Oplev Select – den innovative hansgrohe-teknologi med trykknap. For betjeningsglæde med et tryk på knappen: under bruseren, ved håndvasken og ved køkkenvasken.

Mand i brusebad under Rainmaker Select hovedbruser.
Blide regnstråler eller forfriskende vandfald? Et væld af bruserstråler strømmer fra de store hovedbrusere med elegant glas-overflade. Oplev helt nye brusedimensioner!
Vand med et tryk på knappen med det nye Select-armatur.
Åbn og luk for vandet med et tryk på knappen! Også ved håndvasken sørger denne innovation nu for en betydeligt højere betjeningskomfort. Den nye hansgrohe-armaturgeneration med Select-teknologi klarer sig nu uden greb. Sådan smelter form og funktion sammen på moderne vis.
Nyhed: hansgrohe køkkenarmatur med Select.
Flow til dagligdagens køkkenarbejde. Med de nye Metris Select  og Talis Select armaturer åbner og lukker du nu for vandstrømmen på en særligt ergonomisk måde. Vasken bliver en ComfortZone – madlavning, vandpåfyldning eller rengøring bliver en sand fornøjelse.
Pige i badekar med hansgrohe Croma Select bruser
Et enkelt klik fra det gode humør. Nu har hansgrohe udstyret sin bruserklassiker Croma med den smarte Select-teknologi. Det betyder, at hele familien kan tage brusebadet på et utal af måder. Ganske enkelt med et tryk på knappen. Det nye brusehoved fås tilmed i flere designsprog, der falder i alles smag.
hansgrohe Unica Comfort bruserstang som kompletløsning
Mere støtte og sikkerhed for hele familien: Med Unica Comfort bliver brusebadet og badekarret sikrere og mere komfortabelt.

Hvem havde gættet, at teknologi kunne skabe en så hyggelig oplevelse: hansgrohe har udviklet stråletypen PowderRain, for at du kan nyde vandets skønhed. Nyd denne ultra-bløde bruseoplevelse hver eneste dag. 

Hvorfor skaber hansgrohe Select så stor fornøjelse?

  • Med Select styrer du armaturer, brusere og stråletyper hurtigt, intuitivt og komfortabelt med et tryk med fingeren.
  • Trykknappen er let som en leg at betjene og skaber glæde hos alle generationer. Den ergonomiske betjening er også perfekt til børn, ældre og mennesker med fysiske handicap.
  • Select-knappen eller fungerer rent mekanisk – uden brug af strøm eller ekstraudstyr. Den er robust og testet på alle leder og kanter ved en stresstest. Det betyder, at du kan have glæde af den i mange år fremover.
  • Gennemført stil med hansgrohe Select: Vi tilbyder dig et alsidigt sortiment til bad og køkken, som passer ind i alle stilverdener.

hansgrohe News 2017 PDF 12,5 MB

Hansgrohe bruger forskellige typer cookies. Du kan tillade brugen af alle cookies, definere dine personlige indstillinger eller orientere dig under oplysninger om databeskyttelse.

   

Jeg tillater alle infokapsler
<% } //bolIsPublishMode %>