Bæredygtige Hansgrohe Group, seks fødder i naturen.

Bæredygtigt produktiv med engagement og ansvar

Økologisk og socialt fremsyn over hele linjen

Den, der køber en bruser eller et armatur fra Hansgrohe, kan være sikker på, at de er smukke og holdbare. Der er dog meget mere i det: Fra den første ide til emballagen overlader Hansgrohe Group intet til tilfældighederne. Her produceres der ressourcebesparende – og nærmere bestemt på arbejdspladser, hvor mennesket står i centrum. Og virksomhedspolitikken? Den er fremtidsorienteret.

Bæredygtig stråleforskning, medarbejder fra Hansgrohe Group.

I alle sine afdelinger verden over tænker og handler Hansgrohe Group bæredygtigt. Det gælder for alle produktionsprocesser, bl.a. med et agtpågivende forhold til medarbejdere og ressourcer.

Ansvarlig virksomhedsledelse, Hansgrohe Group.

Hos Hansgrohe står fremragende resultater øverst på dagsordenen. I hele organisationen arbejder alle med den succesfulde treklang, der består af økonomi, miljø og virksomhed.

Hansgrohe Groups bæredygtige projekt.

Hansgrohe Group engagerer sig også uafhængigt af sine forretningsmæssige interesser. Vi går i brechen for sociale og miljømæssige projekter.

Hansgrohes opfindere udvikler armaturer og brusere, der skåner værdifulde ressourcer i hjemmet eller på hoteller. Det er godt for pengepungen og for miljøet.

Hansgrohe bruger forskellige typer cookies. Du kan tillade brugen af alle cookies, definere dine personlige indstillinger eller orientere dig under oplysninger om databeskyttelse.

   

Jeg tillater alle infokapsler
<% } //bolIsPublishMode %>