Bad med vindue.

Download Flash Player her (linked)

Det er moderne med geometri og klarhed

Et strømlinet design skaber ro og velvære på badeværelset

Flere og flere bygherrer og ombygningsansvarlige vælger det konsekvent geometriske design. På badeværelset kommer denne tendens til udtryk gennem en klar opdeling, hvor det uforstyrrede billede præges af arkitekturens og designets præcise konturer. Den reducerede form sørger for visuel ro og giver på samme tid badeværelset en individuel karakter. Det strømlinede design og de vidtstrakte flader udstråler kvalitet. Den moderne minimalisme passer godt sammen med de populære brusere i gulvplan. Udtryksfulde badarmaturer, der satser på en klar geometri, kompletterer denne stilverden.

Armaturer og brusere for et klart badmiljø

Den aktuelle tendens – som hansgrohe har kunnet se på indretningsmesser – omfatter badelementer, der arbejder med lige flader og skarpe kanter. Håndvaske med tynd vægtykkelse understreger yderligere den geometriske grundform. Det klare formsprog passer perfekt til de plane bruseflader, der smelter sammen med det øvrige gulv. Badeværelsesmøblerne har ingen greb, er kubistiske og passer således harmonisk ind i helhedsbilledet. Bygherrer foretrækker betongulve eller fliser i betonoptik til de store flader. Natursten i stort format skaber en varm kvalitetsatmosfære. De nedtonede farvevalg i form af afdæmpede naturfarver samt sort/hvid retter fokus mod den præcise geometri.

Minimalistisk design ved håndvasken og i bruseren

De geometriske former giver mulighed for at sætte et individuelt aftryk: Den kasseformede håndvask, eksempelvis som skulpturel søjle, udgør et highlight og iscenesættes perfekt via Metropol-håndvaskarmaturet til gulvmontering. 1-grebs kararmaturet Metropol er det perfekte supplement og passer til det fritstående badekar. Det rumprægende og strengt geometriske design fortsætter tilmed i bruseren.

I forbindelse med alle disse beslutninger vinder hansgrohes badarmaturer på deres præcise geometri, tilbageholdende formsprog og højeste funktionalitet, som supplerer det markante baddesign på en hensigtsmæssig måde.

Flere oplysninger om vores badarmaturer og brusere

Du har i forbindelse med denne tendens lagt mærke til produkter fra hansgrohe? Se siderne her for yderligere indretningsidéer

Hansgrohe bruger forskellige typer cookies. Du kan tillade brugen af alle cookies, definere dine personlige indstillinger eller orientere dig under oplysninger om databeskyttelse.

   

Jeg tillater alle infokapsler
<% } //bolIsPublishMode %>