Nyhed: hansgrohe-køkkenarmatur med Select.

Download Flash Player her (linked)

Metris Select og Talis Select køkkenarmaturer

Armaturgenerationen med komfort-flow

Enkelhed er den bedste opskrift. Med de nye køkkenarmaturer Metris Select og Talis Select styrer du vandet med et tryk på en knap. Ét tryk: Vandet løber, endnu et tryk: Vandet stopper. Med Select-knappen tænder og slukker du på nul komma fem for disse moderne køkkenarmaturer. Det kan du både gøre med din finger, håndryg, underarm eller albue. Det øger ikke alene brugervenligheden men sparer også værdifulde ressourcer. Sådan bliver forkærligheden for madlavning en selvfølge: Med den smarte knap går det daglige køkkenarbejde som en leg.

Oplev, hvordan alle arbejdstrin smelter sammen, når Select-knappen kombineres med en udtræksbruser med normal- og brusestråle. Madlavning, opvask, påfyldning eller rengøring går som en leg – med en ekstra bevægelsesfrihed på en halv meter. Og det endda med blot én hånd. Oven i købet er Metris og Talis Selects design ganske enkelt smukt.

Ny betjeningsglæde ved vasken

Ligger perfekt i hånden, med et prisvindende design: Lær alt om Metris Select-køkkenarmaturer her.

Slankt multitalent, fremtrædende karakter: Lær alt om Talis Select-køkkenarmaturer her.

Hansgrohe bruger forskellige typer cookies. Du kan tillade brugen af alle cookies, definere dine personlige indstillinger eller orientere dig under oplysninger om databeskyttelse.

   

Jeg tillater alle infokapsler
<% } //bolIsPublishMode %>