Vand via et tryk på knappen med det nye Select-armatur.

Download Flash Player her (linked)

Badarmaturer Talis Select

Åbn og luk for vandet med et tryk på knappen

Den højeste betjeningskomfort – nu også ved håndvasken. hansgrohe har udstyret de to vandhaneserier Talis Select S og Talis Select E med Select-teknologi. Det betyder: Vandet styres komfortabelt med et tryk på knappen: Tryk for at åbne for vandet og tryk igen for at lukke. Drej på samme knap for at justere vandets temperatur. 

Det skaber et innovativt formsprog helt uden betjeningsgreb. som får en designmæssig og funktionel klarhed frem ved håndvasken. Den enkle betjening hjælper dig også med at spare på vandet, kombineret med armaturernes meget lave vandforbrug. 

Talis (Select) S og E: komfortvidunder ved håndvasken

Billeder

"S"'et står for det runde design, mens "E"'et står for det kantede med runde hjørner.

Reduceret design, høj betjeningskomfort

Den nye armaturgeneration med Select-teknologi betjenes med finger, arm eller albue. De forskellige udløbshøjder betyder, at armaturerne passer sammen med enhver type håndvask. Talis Select S håndvaskarmaturer findes i højderne 80, 100 og 190 mm. Også ved Talis Select E sikrer de forskellige højder (110 og 240 mm) masser af bevægelsesfrihed mellem tud og håndvask. hansgrohe kalder det ComfortZone.

Du kan nu selv afprøve det: hansgrohe ComfortZone-testen viser dig de passende kombinationer af håndvask og armatur. På den både skabes der et afbalanceret helhedsbillede, samtidig med at irriterende vandstænk undgås.

Du sætter pris på Talis-designet med karakteristisk pin-greb eller roterbar tud? Klassikerne er naturligvis fortsat en del af sortimentet – nogle af dem (Talis S og E) i et nyt design.

Hansgrohe bruger forskellige typer cookies. Du kan tillade brugen af alle cookies, definere dine personlige indstillinger eller orientere dig under oplysninger om databeskyttelse.

   

Jeg tillater alle infokapsler
<% } //bolIsPublishMode %>