Ekstra stor hovedbruser i XXL-format.

Download Flash Player her (linked)

Rainmaker Select hovedbrusere og Showerpipes

Oplev en ny dimension af vand

Har du også lyst til den "store bruseoplevelse"? Den nyeste XXL-hovedbruser fra hansgrohe hedder Rainmaker Select. Dens kantede stråleskive i stort format giver dig ikke blot en alsidig wellness-feeling, men også æstetisk nydelse på højt plan.

Herlig brusefornemmelse: Med så stor en strålebredde (580 eller 460 mm) bliver brusebadet til et forkælelsesprogram. Ved Rainmaker Select vælger du mellem stråletyperne Rain, Mono og RainFlow (580) eller RainStream (460). Herved indhylles din krop helt i en bruseregn – enten med koncentrerede dråber eller en omfattende vandfaldsstråle. Denne kraftige stråle skyller alle bekymringer væk og føles fantastisk på huden.

Raffineret design: Rainmaker Select har en stor stråleskive i glas. Den virker med sin hvide baggrund både forfriskende og luksuøs. Få XXL-hovedbruseren installeret alt efter præference og badarkitektur. I 580-versionen monteres den direkte på væggen. I 460-versionen fastgøres den via en brusearm i loftet eller på væggen. Uanset hvor: Med den slanke kromramme svæver den let og elegant på badeværelset.

Komfortabel brusestyring: Du vælger helt intuitivt stråletype med et let tryk på knappen på termostaten med Select-teknologi. Fra ShowerSelect-sortimentet vælger du den passende brusestyring til dig - findes også med glas-overflade, der matcher bruserens design.

Nem rengøring: Du afmonterer helt enkelt den rengøringsvenlige stråleskive uden brug af værktøj (QuickConnect). Du fjerner endda kalkrester uden at skulle tage skiven af – gnid ganske enkelt på silikonenopperne med en finger (QuickClean).

Rainmaker Select – en ny standard inden for brusekomfort

Billeder

Med sit klare design og sin rumskabende karakter sætter Rainmaker Select tydelige aftryk i det moderne bad.

Showerpipe? Frembygget eller indbygget styring?

Du har planer om at renovere dit badeværelse og at få indbygget en stor wellness-regnbruser? Du gør dig tanker om et flergenerationsbad? Hvorfor så ikke vælge en Showerpipe? Det er et alsidigt brusesystem, der består af hovedbruser, håndbruser (mulighed for forskellige typer) og Select-termostat. Den innovative hansgrohe-termostatteknik sikrer et pålideligt "flow" – og beskytter mod ubehagelige temperaturudsving.

Med Rainmaker Select-Showerpipe får din bruser et helt nyt ansigt samt en række raffinerede funktioner, der styres med hansgrohes ShowerTablet Select brusertermostat. Derudover har den frembyggede termostat en 700 mm lang hylde af glas og krom – her er der plads til alt det, der skal til for at skabe en behagelig bruseoplevelse. Alternativt kan du vælge flade termostater til indbygning, der indbygges elegant bag væggen, til din brusestyring. Med disse integrerede hansgrohe ShowerSelect-enheder øger du din bevægelsesfrihed under bruseren. Betjeningsmodulerne findes i et kantet eller rundt design.

Hansgrohe bruger forskellige typer cookies. Du kan tillade brugen af alle cookies, definere dine personlige indstillinger eller orientere dig under oplysninger om databeskyttelse.

   

Jeg tillater alle infokapsler
<% } //bolIsPublishMode %>