AXOR Uno-håndvaskarmatur

Download Flash Player her (linked)

AXOR Uno

Klarhed. I perfektion.

Simpel i sin form, radikal reduktion i designet, perfekt i sin funktion: Badkollektionen AXOR Uno fra Phoenix Design fuldender det rene udtryk. I fokus: røret, som er den mest oprindelige form for vandtransport. Den cylindriske form bliver til et designprincip ved AXOR Uno. De geometriske elementer med forhøjede proportioner i det gyldne snit er præcist sat sammen. De asketiske former skaber en speciel effekt på badeværelset – lige fra håndvasken og badekarret til bruseren.

Radikalt reduceret til det væsentlige er også armaturernes funktioner. Som f.eks. det ergonomiske bøjlegreb, zerogrebet eller den innovative Select-teknologi. Armaturet åbnes og lukkes med et tryk på knappen. Form og funktion i perfektion.

Armaturer fra AXOR Uno findes som 1-grebs håndvaskarmaturer, 3-huls armaturer, vægarmaturer og varianter til gulvmontering til håndvask og kar. Sæt et særligt farvemæssigt aftryk med én af 15 specialoverflader fra AXOR FinishPlus, herunder børstet nikkel og poleret messing.

AXOR Uno lanceres i Danmark i foråret 2018. 


Puristiske former. Konsekvent i konstruktionen.

Billeder

Yderligere information om kollektionen AXOR Uno

AXOR Uno brochure PDF 2,8 MB
AXOR katalog PDF 22,7 MB

Hansgrohe bruger forskellige typer cookies. Du kan tillade brugen af alle cookies, definere dine personlige indstillinger eller orientere dig under oplysninger om databeskyttelse.

   

Jeg tillater alle infokapsler
<% } //bolIsPublishMode %>