AXOR Uno-badkollektion

Download Flash Player her (linked)

AXOR Uno

Kollektionen AXOR Uno lanceres i foråret 2018. Oplev purisme på badeværelset på AXOR-hjemmesiden.

Lige fra start af lod puristerne tingene tale for sig selv. Konstruktionerne er kendetegnet ved simple former. Badkollektionen AXOR Uno fuldender denne klarhed. Med armaturer, hvis design er radikalt funktionelt og reduceret. Stålrøret – puristernes yndlingsmateriale og på samme tid den mest oprindelige form for vandtransport – bliver et designprincip: De cylindriske-geometriske elementer er sat helt præcist sammen og følger reglerne for det gyldne snit. Den innovative Select-teknologi står i reduktionens tegn. Den reducerer armaturbetjeningen til det væsentlige: Armaturet betjenes via en enkelt knap. Åbn og luk med et tryk på knappen. Form og funktion. I perfektion.

AXOR Uno omfatter produkter til håndvask, bruser og badekar i tre designudtryk: med ergonomisk bøjlegreb, puristisk greb og et radikalt reduceret zero-greb. Sæt et individuelt aftryk med overflader såsom børstet nikkel eller poleret messing – to af de 15 specialoverflader fra AXOR FinishPlus.

Design: Phoenix design

Få mere at vide om kollektionen AXOR Uno på AXOR-websiden.

Yderligere information om kollektionen AXOR Uno

AXOR Uno brochure PDF 2,8 MB
AXOR katalog PDF 22,7 MB
AXOR Uno-håndvaskarmatur

Håndvaskarmaturer

To cylindere. Præcist sat sammen i en ret vinkel: AXOR Uno armaturernes asketiske form skaber en særlig strålekraft. Det puristiske designprincip videreføres i betjeningsmåderne: fra det ergonomiske bøjlegreb til zerogrebet. Ved håndvaskarmaturer med Select-teknologi åbnes og lukkes armaturet med et tryk på knappen. Vælg mellem 1-grebs håndvaskarmaturer, 3-huls armaturer, væg-, gulv- og elektroniske armaturer.

Badarmaturer fra kollektionen AXOR Uno ( fra )

<
>
AXOR Showerpipe 800

Brusere og Showerpipes

AXOR Unos puristiske røroptik fortsætter i bruseren. Et eksempel: AXOR Showerpipe 800 i specialoverfladen poleret messing. De to knapper på termostaten styrer hånd- og hovedbruseren ved hjælp af Select-teknologien. Hylden af spejlglas er på en afdæmpet måde integreret i termostaten til frembygget installation. Når der åbnes for vandet til bruseren, demonstreres den nyeste innovation inden for stråledesign: PowderRain med de blødt indhyllende, silkelignende dråber. Perfektion i form og funktion.

Endnu et perfekt supplement til AXOR Uno i bruseren: AXOR hovedbruser 350 og termostat 800 til frembygget/indbygget installation.

 

Brusere og Showerpipes og passende produkter hertil ( fra )

<
>
AXOR Uno-kararmatur

Kararmaturer

Kravet om klarhed i design og funktion. Omsat til kararmaturer fra AXOR Uno. Som 3-huls armaturet til karkant med bøjlegreb. Blidt buet fra greb til kartud. Ergonomisk perfekt. Renhed i sin reneste form.

AXOR Uno til karret: i varianterne armatur til karkant, armatur til frembygget eller indbygget installation med separat kartud og installation til gulvmontering.

Kararmaturer fra kollektionen AXOR Uno ( fra )

<
>

Hansgrohe bruger forskellige typer cookies. Du kan tillade brugen af alle cookies, definere dine personlige indstillinger eller orientere dig under oplysninger om databeskyttelse.

   

Jeg tillater alle infokapsler
<% } //bolIsPublishMode %>