Peter Sagan med en hansgrohe-bruser.

Download Flash Player her (linked)

BORA-hansgrohe

Total afslapning efter en toppræstation

hansgrohe lader os opleve skønheden ved vand. Dette dyrebare element har en uadskillelig forbindelse til sportens verden. Takket være hansgrohe kan vi slappe af under bruseren efter en udmattende dag og blive klar til at fokusere på den næste udfordring: topatleter, der stræber efter den bedste præstation hver dag, sætter særligt stor pris på den motivation, et dejligt brusebad giver. Derfor er hansgrohe officiel titelsponsor for topcykelholdet BORA-hansgrohe: en sport, der er utroligt dynamisk, innovativ og inspirerende. Det samme gælder hansgrohes produkter i køkken og bad.

Et opkvikkende brusebad

Premiumhåndbruseren Raindance Select E 120 byder ikke bare på et sensationelt opkvikkende brusebad, både før og efter løbet: i den store trnd* forbrugertest oplyste 97 testpersoner, at de var fuldstændig tilfredse med den bruseoplevelse, de fik. Hele 98 % af testpersonerne fra fem lande var imponerede over Select-funktionen, hvor stråletypen skiftes intuitivt og let med et tryk på en knap, og 96 % roste håndbruserens smukke design. Opdag den her!

Følg deres succes

Også på BORA-hansgrohes officielle hjemmeside og på de sociale medier kan du følge opdateringerne:

Team BORA-hansgrohe sætter tempoet – vores elitesportsfolk i aktion

Billeder
  • BORA-hansgrohe-cykelholdet med Peter Sagan.
  • Peter Sagan fra cykelholdet BORA-hansgrohe.
  • BORA-hansgrohe cykelholdet med Marciej Bodnar.
  • BORA-hansgrohe cykelholdet og Michael Kolar.
  • Holdet BORA-hansgrohe under træningen.
  • Den professionelle cykelrytter Peter Sagan cykler i forvejen.
  • BORA-hansgrohe Team Manager Ralph Denk med Peter Sagan.

 *1.700 forbrugere fra Tyskland, Storbritannien, Frankrig, Nederlandene og Belgien testede håndbruseren i 2013-2015 for trnd, Europas største marketingfællesskab. 

Hansgrohe bruger forskellige typer cookies. Du kan tillade brugen af alle cookies, definere dine personlige indstillinger eller orientere dig under oplysninger om databeskyttelse.

   

Jeg tillater alle infokapsler
<% } //bolIsPublishMode %>