Peter Sagan med en hansgrohe-bruser.

Download Flash Player her (linked)

BORA-hansgrohe

Den daglige dosis energi

Disse mænd presser sig selv til grænsen hver eneste dag, de står imod både regn og varme, og de inspirerer os med deres vedholdenhed og kraftpræstationer i et job, der er yderst krævende. Vand giver en daglig dosis energi: hansgrohe hjælper dem med at fokusere på den næste udfordring og tilbyder dyb afslapning under bruseren efter en udmattende dag. Topatleter, der leverer toppræstationer hver dag, sætter stor pris på den motivation og nydelse, som denne opfriskende livseliksir giver. Cykling er særligt dynamisk og inspirerer folk, lige som hansgrohe-produkter gør i køkken og bad. Derfor er hansgrohe officiel titelsponsor for top-cykelholdet BORA-hansgrohe

Et opkvikkende brusebad

Premiumhåndbruseren Raindance Select E 120 byder ikke bare på et sensationelt opkvikkende brusebad, både før og efter løbet: i den store trnd* forbrugertest oplyste 97 testpersoner, at de var fuldstændig tilfredse med den bruseoplevelse, de fik. Hele 98 % af testpersonerne fra fem lande var imponerede over Select-funktionen: med denne innovative hansgrohe-teknologi kan du skifte mellem stråletyperne med et tryk på en knap, og den gør det også muligt at åbne og lukke for vandet på samme måde. 96 % roste håndbruserens smukke design. Få en ekstra dosis energi med hansgrohes håndbrusere.

Følg deres succes

På BORA-hansgrohes officielle hjemmeside og på de sociale medier kan du følge opdateringerne:

BORA-hansgrohe-teamet sætter farten – konkurrenceånd og en hurtig sprint

Billeder
  • Professionel cykelrytter Pascal Ackermann.
  • Sam Bennett fra BORA-hansgrohe.
  • Professionel cykelrytter Marcus Burghardt.
  • UCI verdensmester Peter Sagan.
  • Peter Sagan er sejrrig.
  • Professionel cykelrytter Peter Sagan under bruseren.
  • Marcus Burghardt bruser med hansgrohe.

 *1.700 forbrugere fra Tyskland, Storbritannien, Frankrig, Nederlandene og Belgien testede håndbruseren i 2013-2015 for trnd, Europas største marketingfællesskab. 

Hansgrohe bruger forskellige typer cookies. Du kan tillade brugen af alle cookies, definere dine personlige indstillinger eller orientere dig under oplysninger om databeskyttelse.

   

Jeg tillater alle infokapsler
<% } //bolIsPublishMode %>