Peter Sagan med en hansgrohe-bruser.

Download Flash Player her (linked)

BORA-hansgrohe

Total afslapning efter en toppræstation

hansgrohe lader os opleve skønheden ved vand. Dette dyrebare element har en uadskillelig forbindelse til sportens verden. Takket være hansgrohe kan vi slappe af under bruseren efter en udmattende dag og blive klar til at fokusere på den næste udfordring: topatleter, der stræber efter den bedste præstation hver dag, sætter særligt stor pris på den motivation, et dejligt brusebad giver. Derfor er hansgrohe officiel titelsponsor for topcykelholdet BORA-hansgrohe: en sport, der er utroligt dynamisk, innovativ og inspirerende. Det samme gælder hansgrohes produkter i køkken og bad.

BORA-hansgrohe sigter højt

BORA-hansgrohe-holdet giver den fuld gas til Tour de France 2017: regerende verdensmester i landevejscykling Peter Sagan er holdleder, sammen med "stigningsspecialisten" Rafal Majka, og han har allerede snuset til podiesucces i Tour de France 2016: som vinder af pointkonkurrencen i den grønne trøje. I 2016 vandt Peter Sagan trofæet for flest point over alle etaper for femte år i træk! En jury bestående af cykeleksperter overrakte ham også prisen for at være den mest angrebslystne rytter.

Et opkvikkende brusebad

Premiumhåndbruseren Raindance Select E 120 byder ikke bare på et sensationelt opkvikkende brusebad, både før og efter løbet: i den store trnd* forbrugertest oplyste 97 testpersoner, at de var fuldstændig tilfredse med den bruseoplevelse, de fik. Hele 98 % af testpersonerne fra fem lande var imponerede over Select-funktionen, hvor stråletypen skiftes intuitivt og let med et tryk på en knap, og 96 % roste håndbruserens smukke design. Opdag den her!

Følg deres succes

Download den nye, officielle app fra UCI World Teamet BORA-hansgrohe. Her kan cykelfans fra hele verden følge Peter Sagan og resten af holdet og få de nyeste informationer.

Også på BORA-hansgrohes officielle hjemmeside og på de sociale medier kan du følge opdateringerne:

Team BORA-hansgrohe sætter tempoet – vores elitesportsfolk i aktion

Billeder
  • BORA-hansgrohe-cykelholdet træner.
  • BORA-Hansgrohe-cykelholdet med Peter Sagen.
  • Professionel cykelrytter Erik Baška.
  • Peter Sagan fortæller.
  • Peter Sagan i aktion.
  • Professionel cykelrytter i aktion.

 *1.700 forbruger fra Tyskland, Storbritannien, Frankrig, Nederlandene og Belgien testede håndbruseren i 2013-2015 for trnd, Europas største marketingfællesskab.

Hansgrohe anvender cookies for at kunne sikre dig den bedst mulige service. Du accepterer brugen af cookies ved at surfe videre på siden uden at ændre i dine indstillinger.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>