Som i tropeparadis

Ubegrænset komfort på badeværelse i naturinspireret design med brusebad i gulvniveau

Et moderne badeværelse med regnbruser og naturlig og stor rumindretning: Her er de store troper flyttet ind i hverdagen. Den åbne arkitektur ophæver begrænsninger og skaber masser af plads til dit wellnessprogram. Her er brusesystemet midtpunkt. Det er alsidigt, rumskabende og kilde til ren vandglæde.

En stor bruser med fyldige regndråber i krom/hvidt design.
Fyldige dråber på det store badeværelse

Stor bevægelsesfrihed på det moderne badeværelse med regnbrusebad i gulvniveau

Ønsker du dig et stort badeværelse som det naturlige opholdsrum, hvor du kommer helt ned i gear efter en lang dag? Und dig selv en pause, og gå efter en overdådig vandoplevelse på et moderne badeværelse med regnbruser. Med et åbent rumkoncept får du plads til et alsidigt wellnessrefugium. Grønne planter skaber et naturinspireret miljø, og en stillezone med siddemulighed indbyder til afkobling. De lange linjer leder blikket ind i det store rum. Et brusebad i gulvniveau ophæver på samme tid begrænsninger, hvad bevægelsesfriheden angår. Som rumskabende midtpunkt lokker et alsidigt brusesystem med en høj grad af vandfornøjelse.

Sanselig vandoplevelse med den komfort, et stort brusesystem står for

En regnbruser fremhæver dynamikken i det naturinspirerede baddesign. Brusesystemerne fra hansgrohe sørger for struktur som centralt element i det åbne rumkoncept. Showerpipen Rainmaker Select er en regnbruser, der med intelligent teknologi sikrer ergonomisk komfort og alsidig vandglæde. Uanset om badeværelset er helt nyt eller istandsat. Med stråleskiven med hvid baggrund integreres hovedbruseren harmonisk i miljøet. Kombineret med den slanke kromramme får designet et elegant og let udtryk.

Stor regnbruser på det naturinspirerede badeværelse

Blikfang i det naturlige badmiljø: hansgrohes Showerpipe Rainmaker Select overbeviser med sin puristiske elegance og forkæler med vandnydelse.

Format på hansgrohes nye hjemmeside.