Regnbruser af høj kvalitet og masser af grønt.

Download Flash Player her (linked)

Stort – harmonisk

Regnbruseren som rumskabende element

Du fascineres af den varme regnbruser og drømmer om den sanselige oplevelse af sommerregn med et tryk på en knap? Det er slet ikke så mærkeligt... en sådan bruseoplevelse leder nemlig hver eneste dag tankerne hen på ferie under tropiske himmelstrøg. Måske kender du allerede den luksus, der er forbundet med stor bevægelsesfrihed under en bruser i XXL-format, fra spa- eller wellnesssteder?

I dit drømmebad smelter regnbruseren harmonisk sammen med en atmosfære præget af naturlighed og gennemsigtighed. En ren og flydende arkitektur skaber mere plads og komfort. Den private troperegn kan enten installeres i loftet eller på væggen. Planter og et strejf af natur skaber som prikken over i'et et velvære-sted, som fuldendes af en hyggelig siddeplads.

Du kan eksempelvis skabe et sådant badeværelse med hansgrohe Rainmaker Select. Hovedbruseren overbeviser allerede ved første øjekast med sit reducerede og strømlinede design og bliver rummets design-highlight. Ved badmoderniseringen bliver Rainmaker Select Showerpipe til et komfort-plus: Løsningen med brusertermostaten ShowerTablet Select 700 kan på komfortabel vis monteres på de eksisterende tilslutninger. Rainmaker Selects glansfulde æstetik integreres herved harmonisk: Glas- og kromoverflader af høj kvalitet understreger badets naturlighed og knytter sig rent visuelt til de omgivende elementer såsom glas, keramik eller spejl.

Hansgrohe bruger forskellige typer cookies. Du kan tillade brugen af alle cookies, definere dine personlige indstillinger eller orientere dig under oplysninger om databeskyttelse.

   

Jeg tillater alle infokapsler
<% } //bolIsPublishMode %>