Naturlig væg som highlight i badet

Download Flash Player her (linked)

Autentisk og ru

Der er bud efter naturlige materialer med individuelle kendetegn Også i badet.

Boligdesignet præges for tiden af lysten til det ægte. Autentiske overflader med en overflader, der er til at mærke, naturlige materialer og rustikke vægge har vundet i popularitet. I badet og køkkenet ses denne tendens på de pudsede vægge eller den rå beton. Dette går lige fra de rå mursten til det rustikke vægdesign. Og selvfølgelig er det også moderne med materialer med en industriel æstetik og endda genbrugsmaterialer eller materialer, der ser brugte ud. Dette design skal give rummene en både ægte, hyggelig og smuk stemning.

Naturlighed og autenticitet er nøgleordene

Hansgrohe har på de seneste messer for indretning og arkitektur kunnet observere en tendens mod individuelt design med autentiske materialer i stedet for det smarte look med hvide og glatte vægge. I mange tilfælde sætter bygherrerne pris på fordelene ved ubeklædte pudsede cementvægge af hensyn til lokalets klima: Væggene regulerer luftfugtigheden, idet de uden forsegling delvist optager badets typiske damp og afgiver fugten igen over en længere periode. Også træ med åbne porer vurderes som et åndende system. Og tendensen går hen imod et groft udseende. Ikke mindst lofternes ru charme og et uperfekt islæt skaber fascination. Når ønsket er den ukomplicerede løsning i vintagelook, sørger vægdekorationer for en tiltalende, visuel effekt: Der findes endda fototapeter, der er inspireret af grove materialer, til brug i badet. Det betyder, at der ikke skal meget til for at få den moderne stemning ind i badet.

Moderne badarmaturer i ædle og rustikke omgivelser

En kombination af det uperfekte look ved de ru og autentiske vægge og Hansgrohes stilart Modern er det perfekte match. Badarmaturerne har et klart formsprog og virker tilbageholdende rent designmæssigt: Dette virker som den harmoniske kontrast i det ædle og rustikke miljø. Derudover har hansgrohe taget tendensen med de naturlige materialer til sig: hansgrohe Rainmaker Select satser på glassets naturlige ynde. Materialet glas overbeviser med sin plane og jævne overflade og integreres på perfekt vis i den klare badarkitektur. Glas, der står for en tidløs naturlighed, er også at finde i ShowerTablet Select og ShowerSelect-kappesættene til kar og bruser.

Flere oplysninger om vores badarmaturer og brusere

Du har i forbindelse med denne tendens lagt mærke til produkter fra Hansgrohe og AXOR? Se siderne her for yderligere indretningsidéer

Hansgrohe bruger forskellige typer cookies. Du kan tillade brugen af alle cookies, definere dine personlige indstillinger eller orientere dig under oplysninger om databeskyttelse.

   

Jeg tillater alle infokapsler
<% } //bolIsPublishMode %>