AXOR One Shower-programmer.

Download Flash Player her (linked)

Barber & Osgerby

De internationalt kendte designere Edward Barber og Jay Osgerby grundlagde deres studie i 1996 i London. Inden for nogle få år udviklede dette sig til en populær adresse for kendte kunder og prestigefyldte mærker. Deres arbejde omfatter produktdesign, herunder limited edition-serier, møbler og lamper samt offentlige udbud såsom den olympiske fakkel 2012 og arbejdet for Storbritanniens organ for møntprægning (Royal Mint). Deres kreativitet er derudover kommet til udtryk i udstillinger og på hoteller.

Deres kundekreds omfatter førende internationale designermærker såsom Knoll, Cappellini, B&B Italia og Flos fra Italien, Sony, Swarovski og det tyske designermærke Vitra. Med planlægningen af udstillingslokaler, butiksdesign og hotelarkitektur har Barber og Osgerby også indtaget andre kreative områder. Første gang, de satte deres aftryk på badområdet, var i et samarbejde med AXOR, som i 2015 mundede ud i AXOR One bruseprodukterne, der går på tværs af kollektionerne. 

Priser og internationale samlinger

Edward Barber og Jay Osgerby er flere gange blevet kåret som Designer of the Year af en række internationale medier og fagjuryer (Elle Decoration, Wallpaper, Maison & Objekt, ICFF). Deres resultater indgår i en række kendte samlinger såsom på Metropolitan Museum of Art i New York, Londons Victoria and Albert Museum og det betydningsfulde Art Institute of Chicago. I 2007 og 2013 gav Royal Society of Arts de to designere titlen Royal Designer for Industry. I 2013 blev Edward Barber og Jay Osgerby hædret med den britiske orden Officer of the Order of the British Empire for deres fortjenester inden for designindustrien.

Edward Barber og Jay Osgerby.

Edward Barber og Jay Osgerby fotograferet af Alisa Connan

Barber & Osgerby – innovation i mange dimensioner

Billeder

De to briters design fascinerer med deres moderne tilgang til form og funktion.

  • Jay Osgerby og Edward Barber.
  • Designstudier vedrørende AXOR One.
  • Tipton-stol (Vitra).
  • Olympisk fakkel 2012.
  • Udstilling Double Space på museet.
  • Tisch Tobi-Ishi.
  • Hylde.
  • Bord Loop.
  • Vase af mundblæst glas.

Med produktdesign og arkitektur i Londons kreative kredse

Edward Barber, født i 1969 i Shrewsbury, har læst til indretningsarkitekt, og Jay Osgerby, født i 1969 i Oxford, har læst produktdesign. De to briter mødte hinanden under deres masteruddannelse inden for arkitektur på London Royal College of Art og åbnede i 1996 dørene til deres fælles studie. Derudover grundlagde de i 2001 Universal Design Studio for indretningsarkitektur og MAP – et bureau for strategisk designudvikling. Studiet Barber & Osgerby ligger i Shoreditch, Londons kreative hotspot.

Hansgrohe bruger forskellige typer cookies. Du kan tillade brugen af alle cookies, definere dine personlige indstillinger eller orientere dig under oplysninger om databeskyttelse.

   

Jeg tillater alle infokapsler
<% } //bolIsPublishMode %>