AXOR One-termostatmodul.

Download Flash Player her (linked)

AXOR One

Et reduktionens mesterstykke

AXOR One har et suverænt udtryk, der får en overdådig rumfornemmelse ind i brusebadet. Velproportionerede flader, bløde rundinger og en slank silhuet gør termostatmodulet til et designobjekt. AXOR One er som en monolit i naturen formet til et minimalistisk unikum og udstråler en majestætisk ro.

Alle funktioner er reduceret til en central betjeningsenhed, som bruges til at styre bruserne. De velproportionerede knapper gør det komfortabelt at betjene bruseren. Tryk ganske enkelt med fingeren, håndryggen eller albuen på den pågældende knap... og så er den ønskede bruser allerede aktiveret. Betjeningen af bruserne bliver således helt intuitiv. Bag dette gemmer Select-teknologien sig, som fungerer efter princippet "tryk i stedet for at dreje".

AXOR valgte helt bevidst et samarbejde med London-designerne Edward Barber & Jay Osgerby til dette nye bruserprogram. Deres kendetegn er interaction design-filosofien: Her styres designet frem for alt af det, brugeren ser, hører og føler i sin interaktion med genstanden. På den måde er der opstået et reduktionens mesterværk, som skaber en stor frihed i bruserdesignet for dig: Du kan stilfuldt kombinere alle AXOR brusere med AXOR One termostatmodulerne. For et endnu mere individuelt udtryk fås AXOR One også i 15 eksklusive AXOR FinishPlus specialoverflader.

Hansgrohe bruger forskellige typer cookies. Du kan tillade brugen af alle cookies, definere dine personlige indstillinger eller orientere dig under oplysninger om databeskyttelse.

   

Jeg tillater alle infokapsler
<% } //bolIsPublishMode %>