Gammelt badeværelse med AXOR Showerpipe.

Download Flash Player her (linked)

Stilfuld modernisering af badeværelser

Modernisering af badeværelse med design-accenter fra en Showerpipe

En modernisering af det gamle badeværelse giver mulighed for at forbedre boligens kvalitet og på samme tid bevare det oprindelige. Usædvanlige grundrids og traditionelle detaljer sætter deres præg på det gamle badeværelses charme og kombineres på stilfuld vis med den moderne komfort. Ved hjælp af en nøjsom og målrettet modernisering af badeværelset integreres moderne elementer i den eksisterende arkitektur – også uden større konstruktionsmæssigt arbejde.

De oprindelige detaljer såsom trægulv og materialer, der udstråler hygge, møder et moderne design. Med armaturer i den nyeste tekniske stand får et antikt badeværelsesmøbel en helt ny kvalitet. Som alternativ fungerer en vaskeskål i moderne design som smuk kontrast til gamle samlerobjekter. Et nostalgisk kar kan på stilfuld vis suppleres med et moderne brusesystem, der udnytter det gamle badeværelses loftshøjde. Kombinationen af gammelt og nyt bliver hurtigt og ganske let til realitet med Showerpipes, som kan sættes på de eksisterende tilslutninger.

Mindre badløsninger vinder frem som følge af de åbne løsninger ud mod andre boligområder. Ovenstående grundrids viser således en halvmur, der afgrænser bruseområdet fra håndvasken. Som sokkel skaber den endvidere både sidde- og deponeringsmuligheder. Som dekorativt og praktisk element kan der anvendes et tekstilforhæng, der passer godt ind i det gamle badeværelses stil.

Smuk kombination af gammelt og nyt

En Showerpipe egner sig til et stilmix som moderne frembygget system i det viste gamle badeværelse takket være det universelle design – både sammen med det traditionelle badekar og med en bruser i gulvniveau. Brusesystemet passer lige så elegant sammen med håndvaskarmaturer og håndvaske fra andre stilretninger. Den viste modernisering af et gammelt badeværelse blev realiseret med AXOR ShowerProducts designed by Front. Varianter viser, hvordan andre AXOR produkter smelter harmonisk sammen med eksisterende produkter og skaber stilfulde og moderne accenter i det gamle badeværelse.

Find forhandler

Find en forhandler i nærheden.

Hansgrohe bruger forskellige typer cookies. Du kan tillade brugen af alle cookies, definere dine personlige indstillinger eller orientere dig under oplysninger om databeskyttelse.

   

Jeg tillater alle infokapsler
<% } //bolIsPublishMode %>