Designtegning fra Phoenix Design.

Download Flash Player her (linked)

Hansgrohe leverer mærkekvalitet. Og har gjort det siden 1901

Made by Hansgrohe – designed for life

Som en af verdens førende sanitetsvirksomheder producerer Hansgrohe produkter af højeste kvalitet i både form og funktion. Kunder fra hele verden skal have glæde af dem i længst mulig tid. Der er høje krav til mærkerne hansgrohe og AXOR: Der anvendes således udelukkende drikkevandsegnede materialer af høj kvalitet, der er blevet afprøvet i lange testforløb. Strenge interne retningslinjer og regelmæssige test ved uafhængige institutter sikrer dig som kunde en tilfredshed, der varer ved.

Hansgrohes kvalitetsløfte omfatter:

Produktkvalitet
Du kan roligt sætte din lid til de sikre, stabile og bæredygtige produkter, der er udviklet til en lang levetid. Hansgrohe-kvalitet betyder også: brugervenlighed, intelligente funktioner, nem montering og innovative teknologier med ægte merværdi for dig.

Designkvalitet
Om mange år vil du stadig synes, produkternes tidløse design er smukt. Og til den tid vil du også stadig være glad for at bruge dem. Kvalitet handler nemlig om mere end blot det ydre. Fremragende design overlever kortvarige modetendenser og giver investeringssikkerhed.

Produktionskvalitet
I forbindelse med produktionen satser Hansgrohe på udvalgte materialer, hightech design og præcisionsarbejde. Men også på miljøbeskyttelse, effektiv brug af ressourcer og gode arbejdsbetingelser for medarbejderne. Du kan derfor med god samvittighed vælge disse produkter på baggrund af en bæredygtig produktion af høj kvalitet.

Servicekvalitet
Du er velkommen til at kontakte os – til hver en tid. Mød Hansgrohe på messer og til events, eller oplev armaturer og brusere live. Og vi præsenterer også hellere end gerne dit ønskeprodukt personligt i Hansgrohe Designcenter i Hasselager ved Aarhus. Det er også med dig for øje, at vores partnere og forhandlere er bedst muligt klædt på inden for håndværk og handel.

Den højeste kvalitet i form og funktion

Billeder

hansgrohe og AXOR – to mærker, ét løfte

  • Raindance Select-hovedbruser
  • Innovativ teknologi Select
  • Innovativ teknologi QuickClean
  • Salon d’Eau fra AXOR
  • Logo iF-Ranking, Hansgrohe 2015
  • Køkkenarmatur Metris Select
  • Armaturlegeme under polering
  • Bruserkontrol i strålelaboratoriet
  • Armaturmontering, pin-greb
  • Hansgrohe-sanitetskursus

Hansgrohe bruger forskellige typer cookies. Du kan tillade brugen af alle cookies, definere dine personlige indstillinger eller orientere dig under oplysninger om databeskyttelse.

   

Jeg tillater alle infokapsler
<% } //bolIsPublishMode %>