Vandhaner fra hansgrohe er godkendte og gennemtestede.
Afprøvet efter de strengeste regler, certificeret af uafhængige organer

hansgrohe-kvalitet i vandhaner og brusere

Hvad betyder premium- og mærkekvalitet egentlig? For os betyder det: den højeste kvalitet, når det gælder form og funktion. For dig betyder det langvarig glæde og tilfredshed med hansgrohe-produkterne. Hos os er strenge retningslinjer og test under udvikling og produktion en selvfølge. Derudover er vores høje kvalitet bekræftet af uafhængige kontrolorganer. Du kan stole på hansgrohe.

hansgrohe leverer mærkekvalitet. Og har gjort det siden 1901

Når man hører ordet ”kvalitet”, tænker man nok først og fremmest på produkter af høj kvalitet. Og dem leverer vi – altid. Alle vores vandhaner og brusere bliver afprøvet i langtidstest. For Hansgrohe Group har ”kvalitetsarbejde” dog også en anden og mere vidtrækkende betydning. Kvalitetsbegrebet bygger således på fire søjler: produktkvalitet, designkvalitet, produktionskvalitet og servicekvalitet.

Vi har høje forventninger til os selv. Og netop det værdsættes af vores kunder i hele verden og vores partnere inden for håndværk og projektvirksomhed. Det er ikke så mærkeligt, at armatur- og bruseproducenten fra tyske Schwarzwald er blandt de førende sanitetsvirksomheder på verdensplan. Og er førende inden for design i branchen.

Godkendte produkter

Alle hansgrohe-produkter på det danske marked er godkendt til salg og markedsføring i Danmark, og vi lever således op til alle lovkrav med hensyn til test, godkendelse og mærkning af produkterne. Du kan læse mere om de konkrete produktgodkendelser herunder.

hansgrohes firedimensionelle kvalitetsbegreb

  • Produktkvalitet. Sikre og stabile produkter, der er til at stole på og er udviklet til at holde i mange år. hansgrohe-kvalitet betyder også: brugervenlighed, intelligent funktionsmåde, nem montering og teknologier med ægte merværdi for dig.
  • Designkvalitet. Fremragende design overlever modeluner. Det betyder: Selv efter mange år elsker og foretrækker du vores tidløse badprodukter. Hos hansgrohe er designkvalitet altid lig med indre og ydre skønhed. Dette er dokumenteret ved en lang række kvalitetsstempler og designpriser.
  • Produktionskvalitet. I forbindelse med produktionen satser hansgrohe på udvalgte materialer, hightech og præcisionsarbejde. Og på miljøbeskyttelse, effektiv ressourceudnyttelse og gode arbejdsbetingelser for medarbejderne. Du kan derfor med god samvittighed vælge disse produkter på baggrund af en bæredygtig og kvalitetssikker produktion.
  • Servicekvalitet. Vores døre står altid åbne for dig. Mød os på messer og til events, eller oplev armaturer og brusere live i vores showroom i Hasselager, hvor du tilmed kan booke et møde med en produktspecialist. Det er også med dig for øje, at vores fagpartnere er bedst muligt klædt på til at rådgive om og montere produkterne fra hansgrohe.

Sikkerhed, hygiejne og problemfri funktion er nøgleordene for sanitetsprodukter. Det er grunden til, at hansgrohe i forbindelse med f.eks. forbrændings- og drikkevandsbeskyttelse, vand- og energibesparelse og sikker betjening og elektronik på globalt plan benytter sig af uafhængige kontrol- og certificeringsorganer, herunder Kiwa, TÜV og ETA-Danmark. Som mærkevareproducent understreger vi således vores høje krav til kvalitet, forbruger- og miljøbeskyttelse.

Svensk typegodkendelse (STA)

Inden virksomheder må markedsføre og sælge produkter, der er i kontakt med drikkevand, skal de godkendes efter gældende danske regler. Jævnfør bekendtgørelsen BEK 1007 er en svensk typegodkendelse (STA) af produktet også ensbetydende med, at produktet lever op til danske regler og dermed må sælges i Danmark. Hansgrohe har valgt primært at godkende sine produkter på denne måde, og du vil derfor finde en STA-godkendelse på de relevante produkter på hjemmesiden.

STA-godkendelsen sikrer, at produktet er testet for og lever op til krav om afsmitning af potentielt sundhedsskadelige stoffer til drikkevandet. Det drejer sig bl.a. om stoffer fra bly, cadmium og nikkel eller fra plastmaterialer og elastomerer (gummi). Godkendelsen sikrer samtidig, at produktets mekaniske og fysiske egenskaber lever op til kravene i EN-standarderne (EN817, EN200 eller EN1111) og den nye europæiske drikkevandsstandard.

Læs mere om dansk drikkevandsgodkendelse på Trafikstyrelsens hjemmeside.
Logo for VA-godkendelse.

VA-godkendelse: den frivillige danske ordning for vand- og afløbsprodukter

En VA-godkendelse er en frivillig dansk ordning for vand- og afløbsprodukter, der udstedes af det uvildige godkendelsesorgan ETA-Danmark. VA-mærket viser, at et produkts mekaniske og fysiske egenskaber lever op til de danske normer og krav. Mærket viser også, at produktet kan installeres i henhold til bygningsreglementets krav. Selv om mærket i dag er frivilligt, er en lang række hansgrohe-produkter VA-godkendt.

Tysk DVGW-certifikat

Lige som STA-godkendelsen er også det tyske DVGW-certifikat ensbetydende med, at produktet lever op til danske sundhedsregler og dermed må sælges i Danmark, jævnfør bekendtgørelsen BEK 1007. Godkendelsen sikrer samtidig, at produktets mekaniske og fysiske egenskaber lever op til kravene i EN-standarderne (EN817, EN200 eller EN1111) og den nye europæiske drikkevandsstandard. Produkter på hjemmesiden vil dermed også optræde med dette logo.

Læs mere om dansk drikkevandsgodkendelse på Trafikstyrelsens hjemmeside.
TÜV-SÜD logo, certificeret kvalitet

Certificeret af TÜV SÜD: kontrolleret sikkerhed, overvåget produktion

TÜV-SÜD-mærket ”Sicherheit geprüft, Produktion überwacht” (kontrolleret sikkerhed, overvåget produktion) findes på husholdningsapparater, underholdningselektronik, sports-, lege- og fritidsartikler, værktøj og møbler. TÜV SÜD bekræfter med dette kontrolmærke, at producenternes produkter overholder de nationale og internationale standarder. Derudover er produktionsstederne genstand for en kontrol. Det kontrolleres bl.a. at produkterne lever op til de tekniske sikkerhedskrav, og at de korrekte kvalitetstjek udføres i produktionen.

Blandt andre disse hansgrohe-produkter og -serier har TÜV Süd vurderet som gode og sikre:

  • hovedbruser Raindance Rainmaker, også med belysning,
  • brusersæt Unica Comfort med greb og fodstøtte,
  • køkkenvaske til nedfældning/planlimning i rustfrit stål i alle størrelser og udførelser.