AXOR Citterio E- og AXOR Universal-tilbehør.

Download Flash Player her (linked)

Kvalitet – elegance

Et tidløst bad til velvære for to

Lad dig fascinere af et bad, der hver eneste dag gør mødet med vand til noget særligt: Bruseområdet går rent visuelt ud i ét med panoramaet, og i selve rummet inviteres du af et kar i gulvniveau til afslapning i et bad med udsigt. Samspillet mellem harmoniske farver og en lyssammensætning, der leder lyset og naturen ind i rummets indre via strategisk placerede spejle, skaber elegante velværeomgivelser. En dobbelt håndvask afrunder drømmebadet og tilbyder således individuel komfort for to.

Dette badeværelse kan eksempelvis udstyres med AXOR Citterio E og AXOR Universal tilbehør for en tidløs elegance. De bløde former og klare linjer forbinder herved den klassiske ynde med den moderne funktionalitet. Kollektionen AXOR Citterio E forsøder dermed tilværelsen i form af vidt forskellige badløsninger. Tilbehøret kan bruges universelt alt efter individuelle vaner og skaber kvalitetsaftryk uanset valget af stilverden.

Mere inspiration om temaet:

Hansgrohe anvender cookies for at kunne sikre dig den bedst mulige service. Du accepterer brugen af cookies ved at surfe videre på siden uden at ændre i dine indstillinger.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>