Åbent brusemiljø med Hansgrohe Showerpipe.

Download Flash Player her (linked)

Gennemsigtighed på badet – det skjulte kommer frem i lyset

Glas er det nye sort inden for indretning og arkitektur

Boligtrenden siger åbenhed og klarhed: Det er moderne med gennemsigtighed lige fra sofaen til husholdningsmaskinerne. Vinduerne skal så vidt muligt være uden ramme og gå helt ned til gulvet, så blikket åbnes op udadtil. Derudover må teknikken gerne træde frem i lyset på en æstetisk måde. Tidligere blev denne skjult, men nu sættes der fokus på det statiske ved den moderne arkitektur med produktioner i glas. Og bruseren, som i stadig højere grad præger beboelsesbadet, nyder især godt af denne lyst til en åben indretning. Også her lyder tendensen: klarhed, en rolig optik og glas som materiale. 

De moderne bruseområder bliver større uden at virke påtrængende. Moderne er løsninger, der på harmonisk vis smelter sammen med arkitekturen: løsninger ned til gulvet, som er store nok til to, uden ramme og uden dørmekanik, minimalistiske med en nærmest usynlig glasrude som stænkbeskyttelse. En af dem, der følger med i tidens tendenser, er det internationalt anerkendte studio Phoenix Design, som siger det ganske klart:

„Vandoplevelsen udvikler sig fra niche til en helhedsoplevelse i rummet.“ (Andreas Diefenbach, Business Design Manager hos Phoenix Design)

I denne tid med urbanisering og acceleration på mange af livets områder betyder dette også, „at dette rum bliver mere personligt og frem for alt bliver roligere,“ forklarer Andreas Diefenbach. Den efterspurgte klarhed og rolige badarkitektur understøttes af de funktioner, der forbindes med det overordnede baddesign på harmonisk vis – såsom hylder og stråleskiver i det velkendte materiale glas, som vinder med sit reducerede designsprog.

„Glas og vand er bedste venner. Glas er lige som vand noget universelt, der forstås af alle.“
(Andreas Diefenbach, Phoenix Design)

Mærkerne hansgrohe og AXOR følger denne linje med deres nyheder: Det gennemsigtige håndvaskarmatur AXOR Starck V står således både for tendensen klarhed og glas og for synliggørelsen af det hidtil skjulte. Glasmaterialet på Rainmaker Select hovedbruseren og til hylden på termostaten ShowerTablet Select opfylder derimod behovet for at integrere baddesignet så harmonisk som muligt i arkitekturen. „Gennem integral reduktion," som designerne fra Phoenix udtrykker det.

Find forhandler

Find en forhandler i nærheden.

Flere oplysninger om vores badprodukter

Du har i forbindelse med denne tendens lagt mærke til produkter fra hansgrohe og AXOR? Se siderne her for yderligere indretningsidéer

Hansgrohe bruger forskellige typer cookies. Du kan tillade brugen af alle cookies, definere dine personlige indstillinger eller orientere dig under oplysninger om databeskyttelse.

   

Jeg tillater alle infokapsler
<% } //bolIsPublishMode %>