Bruseskillevægge af glas med fotomotiver.

Download Flash Player her (linked)

Individuelt forædlede komponenter – i badet

Det er moderne med produkter med personligt touch

Hjemmet er præget af den personlige smag og afstemt den enkeltes komfortbehov. Beboelsesområdet – og også badeværelset – skal således være helhedsresultatet af det alsidige, som afspejler beboerens personlighed. Standard er her ofte ikke godt nok. Det er derfor ikke så mærkeligt, at personliggørelsen af produkter er blevet så moderne: design, der er tilpasset kundens smag og behov og bærer dennes unikke kendetegn – lige fra yndlingsfarven over teksten til det specielle format.

Hightech møder håndværksmæssig knowhow

Det, der er ekstraudstyret ved bilkøbet og snedkerarbejdet på mål ved møbelkøbet, er der også stadig flere forbrugere, der ønsker sig på andre områder: den personlige prik over i'et på et produkt, som ellers gerne må være taget ud af en serie. Den bogstaveligt talt sidste finish giver disse varer en uanet eksklusivitet og sætter et særligt aftryk – også inden for indretningsdesign af høj kvalitet. Skræddersyede produkter bliver nu også i stigende grad efterspurgt på badeværelset. Hvad med et personligt foto som vedvarende dekorationselement på vægfliserne? Og også glasskillevæggen i bruseren kan forædles med et individuelt motiv. Ikke mindst armaturernes overflader og individuelle mål: en tendens, som med succes bliver taget op af AXOR FinishPlus for at kunne tilbyde kunderne individuelle armaturer og brusere til opfyldelse af de højeste designkrav.

„Vi ønsker at give kunderne deres helt personlige ønskebad“
(Lothar Schoch, leder af AXOR FinishPlus)

Hos Hansgrohe Groups specialservice smelter teknisk kompetence på højeste niveau sammen med kærligheden til detaljen i form af den håndværksmæssige forædling. Dette skaber specialoverflader såsom guld-optik, børstet nikkel og – passende til tidens trend – sort krom. Disse er af så høj en kvalitet, at de sætter nye standarder. En yderst moderne belægningsmetode giver både æstetiske og robuste overflader. Raffineret behandling med laserteknik eller individuelle længdeændringer skaber yderligere og nærmest ubegrænsede udformningsmuligheder. Hos AXOR FinishPlus forædles alle produkter fra AXOR kollektionerne og hansgrohe-linjerne – og dette i kompetente hænder. Både som unikum til private hjem og i større styktal til projektvirksomhed.

Individualitet

Tilpas designet til den personlige stil

Gør standardprodukter personlige

Skræddersyet funktionalitet

Flere oplysninger om vores badprodukter

Du har i forbindelse med denne tendens lagt mærke til produkter fra hansgrohe og AXOR? Se siderne her for yderligere indretningsidéer

Hansgrohe bruger forskellige typer cookies. Du kan tillade brugen af alle cookies, definere dine personlige indstillinger eller orientere dig under oplysninger om databeskyttelse.

   

Jeg tillater alle infokapsler
<% } //bolIsPublishMode %>